2010-01-26
17:54:45

*

bloggtorka atm! återkommer :)
2010-01-24
12:03:16

Godmorgon!

Det var tänkt att jag skulle kliva upp om jag var piggare (vilket jag är nu) och titta på handboll, men ja. Ungdom som man än så länge är så lång jag kvar ett bra tag i sängen. Jag känner verkligen för att inte göra ett smack idag!
Fast... Bullbak ska det i alla fall bli nu. :)
Jag måste ju ha nåt att bjuda mina födelsedagsgäster på senare i veckan!

Ikväll ska jag försöka gymma alternativt plugga lite, fast jag lär väl göra nåt annat istället. Mycket roligare så ju, haha!


2010-01-22
23:52:59

1 2 3 4, jag är en partymyra!

Ah, äntligen helg! Och jag avslutade den på bästa sätt med mina vänner. Vi lagade middag, spela sällskapsspel och kollade på handbollen. Sverige förlorade, men vi kunde behålla glada miner ändå. :)
Middagen bestod förresten av; smördegsinbakad fläskfilé, championssås, klyftpotatis och vitlöksbröd! MUMMMMMS!

Jag kan ju också tillägga att jag fick springa iväg för att man frågade om MIN hjälp med en DATOR. Jag blev glad att jag klassades som "teknik-nörd". Jag lyckades inte med uppdraget som jag tilldelades, men ja. Who cares?

Förresten, hade rollspel idag! Glömde mina repliker men annars gick det som på räls. Gunnel fick spela trädgårdsmästaren i Decamerone, jag höll på att dö.

natti!

2010-01-19
17:33:51

Nu kör vi igång!!!

Ikväll smäller det äntligen, som jag har längtat! Em-start och Sverige möter Slovenien.
Nu kör vi! :D


Oscar Carlén
2010-01-19
11:34:37

"och så gör vi en blink"

jag är mätt, och har även insett att jag nu har nått toppen av att vara oseriös! Jag har tappat det totalt.

raggiriggiraggiriggiragg

Ps. Det var makaroner och korv till lunch. Ds
2010-01-18
19:29:17

C.T



2010-01-18
11:25:35

18/1

Jag har mycket och berätta, i alla fall som det känns. Fast... det enda jag egentligen har tänkt på ordentligt är det jag fick höra igår. Jag önskar att jag kunde åka upp till dig, ge dig en stor kram och ha dom där värdsliga diskussionerna om allt i denna värld. Att du fick det du önskat dig. Jag hoppas att mina ord räckte med tanke på allt, I keep my fingers crossed. Sänder alla mina tankar till dig & familjen.

Ja, helgen? Ja den var ju rätt så spontan ändå. Fredagen tillbringade jag hemma med en massa gotta och en Beckfilm.♥ Sen då? Ja, jag hann knappt vakna till på lördagsmorgonen innan jag fick ett brådskande meddelande på msn: " kom hit?" så jag tog mitt pick och pack, körde in till stan och fick se en bakisbrud-91.. ojojoj!

Efter denna nyktrat till så gick vi ner till Micke och Marre där vi åt godis, hade OC-maraton(jag hade glömt hur bra det var! GRÄT serien igenom.) och sen fick vi lite mat. Men ja, efter ändrade planer så gick vi tillbaka till den tillnyktrade och skulle dricka vin(eh?) och bessa mini. Mums! Eller ja, mums och mums.. Ägg på en currypizza är väl inte vad man är ute efter direkt. Ja, det blev ett glas vin, pizza, mycket prat och musik. Efter det blev det sova, kroppen var helt slut efter feber och socialt umgänge.

Igår körde jag till Mamma, hämtade Noel och sen åt vi gott. :) Det var typ så det gick till, min helg. Nu sitter jag här, med ett magont som heter duga och feber på gränsen. Det är ju ett gott tecken...
Jag är less, fast jag har en ganska bra lista på spotify som gör mig glad! Hihi, nu ska jag göra mig nåt ätbart tror jag. Jag fyller år snart förresten, KUL!
2010-01-15
16:56:43

lyckliga jag!

Jag vann en striptease idag, men tackade nej i sista sekund pga rädsla, haha! Och sen när klassen satt i caféterian så kom vi fram till att om vi är så galna som vi är nu(nyktra) så kommer våra studentfester/klassfester också att vara helt jävla grymma. Vi spelar i en helt egen liga, den saken är klar!

Ja, vad har dagen bestått av? Vi satt som vanligt hela klassen på skolan, vi sjöng till "the show must go on" för dom fikande eleverna och jag kan bara säga att det låter bättre och bättre. :) Det var nånstans där emellan jag vann min striptease också förresten. Ja, efter det då? Äh, nu händer det bara oseriösa och roliga saker i mitt liv, saker som egentligen är störda och oförståeliga, men å andra sidan helt mänskligt om man umgås med dom jag umgås med.

Äh, när jag orkar mobilen ska jag lägga in några fina bilder här tror jag.
Jag vet, ni kan knappt vänta! GUUUU SÅ SPÄNNANDE! :D:D
2010-01-14
17:40:29

HOS LOTTE

Sitter hos Charlotte med ja, ägaren själv, Marre och Hanna! Herregud vi ska mysa till det med middag, och kanske lite Lword till efterrätt, hihihi.

Började dagen med att gå till skolan, göra två prov på raken. Sen blev jag och Sandra satt i arbete. Vi skulle skriva klart vår grupps rollspelsarbete.(ingen var ju på skolan idag..) Efter det bestämde jag träff med C:et på stan där vi införskaffade det sista till hennes utstyrsel imorgon och efter det blev det fika på rutiga! MUMS:D

Ah, sen blev det Coop där vi mötte Hanna, vi handlade, och nu sitter vi som sagt här, i Lottes kök. Marre får laga mat, jag orkar inte... Sen ska vi mysa allihop under täcket, sweet.

Ha en bra kväll och håll tassarna i styr mina vänner! :)

2010-01-13
13:24:52

fneeeeeejksw

Tja, hej, tjena, tjo, tjabba, hey, osvosv. ALLT BRA?
Fina fisken med mig, slutar snart. Vill göra nåt, med nån ikväll. Men ja, det är aldrig nån som vill vara med mig!:(
(se detta som en kontaktannons, är i behov av levande varelser) Nån som vill? Nehe, okej..
Äh, får vänta till helgen. Hanna ska förbarma sig över mig då. Vi ska mysa och så, ni vet - som brudar gör, hehe. Har även hört att hon lånat L word av Lotte. BRA! Hon behöver tappa sin "Lword-oskuld".

Äh, skulle väl egentligen bara titta in, säga tja, hej, tjena, tjo, tjabba, hey. :) Höra att allt var bra liksom, och samtidigt få gnälla lite.

Nu måste jag fortsätta, fortsätta titta på min mobil, invänta saknade sms, och skriva.

2010-01-12
18:04:59

J.P

Alla dagar borde vara såhär på skolan och jag kan lätt säga att J.Ps kontaktannons var bäst. Ojojoj, mycket skratt! Lillgumman då..

-"Hallå?
-Hej, jag heter Leif och svarar på din kontaktannons som du satt upp nere i cafeterian.
-Nej men alltså, det är inte jag. Vadå, va?! Kontaktannons? Nej men alltså, hihihihihihi, alltså, hihihihihi, det är inte jag, det är mina kompisar, fnissfnissfniss, jag ber om ursäkt, men den gäller inte längre, hihihihihihi!"


Detta är min fina vän Jessica Persson. Hon är väldigt kort, har skostorlek 37 och är en byfåne från Ramvik. Hon har brunt hår och skrattar hela tiden. Hon söker en som gillar mysiga hemmakvällar och långa skogspromenader i månskenet. Kanske nån som vill hälpa till att rida hennes ponnys?
DÅ ÄR DU RÄTT PERSON! Kontakta mig för mer informatin, vem vet? Hon kanske är din framtida fru!Tack för visat intresse!
 

Sådär, puh. Då var det fixat! Att man måste göra allt själv, ja herregud.
I alla fall, jag har fixat id-kort till K-kortet idag. Blev asfult:D
Sen har jag kört bil och ätit kycklingwok. Nej men hör ni, all min energi gick åt att skriva annonsen. Nu gör jag kväll, tjingeling gullvippor♥

2010-01-11
10:05:28

pooooom!

Okeeej, snabb sammanfattning:
*Sitter på skolan, snart lunch=GOTT!


I helgen har jag:
*Ätit
*Sovit
*Pluggat
*Smsat
*Sett film med L.

Vad fan var det där för kass sammanfattning egentligen?

Jaja, jag sitter i alla fall på skolan. Vi har projekt och företagande, älskar't.
Det är pastasås till lunch och det är ju helt aptitligt.
Sen ska vi på badhuset, vilket krockar med min matte vilket krockar liiiite med mitt ind.val

Jag vill också sluta för dagen, ha mycket pengar, åka till italien, äta mozzarella och sen åka till N.Y och shoppa.
Where are you my lover?*blink-blink*

2010-01-11
10:05:28

pooooom!

Okeeej, snabb sammanfattning:
*Sitter på skolan, snart lunch=GOTT!


I helgen har jag:
*Ätit
*Sovit
*Pluggat
*Smsat
*Sett film med L.

Vad fan var det där för kass sammanfattning egentligen?

Jaja, jag sitter i alla fall på skolan. Vi har projekt och företagande, älskar't.
Det är pastasås till lunch och det är ju helt aptitligt.
Sen ska vi på badhuset, vilket krockar med min matte vilket krockar liiiite med mitt ind.val

Jag vill också sluta för dagen, ha mycket pengar, åka till italien, äta mozzarella och sen åka till N.Y och shoppa.
Where are you my lover?*blink-blink*

2010-01-09
11:08:31

HAVE A HEART

Ber så himla mycket om ursäkt för min usla update, men så går det då det helt enkelt inte finns tid. Sen har jag gått och knåpat ihop ett inlägg i några dagar nu, få se nu om jag lyckas få ner det i ord.

Jag sprang på en bekant för nån dag sen, och vi pratade i säkert en halvtimme där i den bitande kylan.
I alla fall, innan jag visste ordet av det så kom vi på nåt sätt in på allt som varit och framförallt det som är här och nu. 
Känslor som jag inte hade pratat om med nån bara kom, och innan jag visste ordet av det så hade jag blottat det jag gått och tänkt på så länge nu,  och vet ni? Det var en befrielse, en ren och skär befrielse av att nånting som verkar ha lurat så bra i mitt undermedvetna, ja det bara poppade upp, jag rabblade på, och jag kände hur huvudet sakta men säkert tömdes på dom där tankarna.

Det kom upp en sak, mitt i alla ordväxlingar och det var: " det är svårt och tro på nån som alltid har missbrukat dom fina, betydelsefulla orden. Dom som gör att man bara får dåliga erfarenheter av relationer och att man till slut tappar tilliten till allt det fina som kärlek faktiskt kan ge en."

DÄR
kom det upp, där kom svaret till varför jag har varit som jag har varit; nog har jag haft mina beskärda delar av olycka i dom flesta relationer, och även om den rätta reaktionen på den orättvisan hade varit att bli fly förbannad och gått därifrån med gråten i halsen, så blev det snarare att jag gick därifrån med ett leende på läpparna, en huvud tömt på många frågor som blev till viss del besvarade och ett sms som jag tror är ett steg i rätt riktigt, ett sms som snart kommer visa om jag tog till mig alla kloka ord jag fick, eller om jag fortfarande är kvar i den där lilla bubblan om att allt kommer bli som förr, att alla kan bli dom fina människor dom en gång var, naivt eller är det en dröm som kan bli sann? Det återstår att se!

2010-01-06
17:33:57

6/1-09

Ännu en plågsam tining skedde med mina fötter idag, men tacka vet jag Hannas armhålor - dom gjorde verkligen susen! Jag hade ingen varm choklad och skoter, men jag funderar på att fixa det nästa gång, kanske tar med mig längdskidor och åker ett varv i spåret också, allt för att bli varm?!
Ska även säga att HAIKs damlag var duktiga idag. (måste ju impa, säga att jag var där. Kanske har nåt bandyfan som läser här?)

När jag öppnade msn idag så fick jag se till min glädje att min tremänning hade addat mig. Jag träffade henne första gången för 3 år sedan, och nu är det ju släktträff snart, hos henne denna gång och det ska bli grymt kul. Kan knappt vänta längre!
Sen vill jag tillägga att jag har sovmorgon imorgon,lääänge. Det tycker jag och resten av min klass är himla skönt. Så nu är då frågan: vad ska jag göra för busigt och långt tidsfördriv ikväll, allt för att vara ungdomlig,  jävligt trött imorgon och vara allmänt cool för att jag har "varit uppe länge"?
Min tankeverkstad fortsätter, och jag säger to be continued.

so long gullvippor
2010-01-05
20:18:29

Saft

Hade idébrist på rubrik, sen såg jag våran handlingslista, där stod saft - ja ni fattar? Fiffinurligt må ni tro!(Y)

Det var en bra dag idag; tandläkarn, tut-tut, biggan, sjunga fina visor(?), spikar i lillnacken, hejhej!
Jag vill inflika att mina fötter var en ren och skär plåga att tina upp efter ett tids väntande på bussen...
Nu är jag trött. Man kanske kommer i säng i något sånär rimlig tid? Jag menar - jag, Hanna och Pappa ska ju på äventyr imorgon, typ. ROLIGT I ALLA FALL! Jag vill ha med mig varm choklad, vore gott. Får se om jag överraskar med chokladdrink imorgon, hahahehehe:)

Känner mig lite "däsen" nu. Har precis proppat i mig middag, det var gott! Pappa hade lagat till nån "toast-special á la Limpan". Jag åt, sen blev jag mätt, nu är jag trött. Ska väl sova snart, men först filmtime tror jag. Orkar inte skriva något mer, toodilo gullvippor!♥

(notera att detta inlägg tog nära på 30 minuter att skriva och är helt utan mening, egentligen)

2010-01-03
22:47:16

´*

Det går aldrig och mätta mig verkar det som. Hela lovet har jag gått och varit hungrig, ätit, blivit hungrig igen, ätit... Ja, ni fattar grejen!
Jag har vräkt i mig en liten skål med popcorn och saft ikväll, och innan det åt jag en massa till middag. Nu tror jag banne mig att jag ska ta en macka och te, för jag är som sagt GRYMT HUNGRIG!
Men det sägs att folk gillar flickor som äter ordentligt? Ja, i såna fall borde jag ju inte ha några som helst problem här i livet, i alla fall på den fronten.

Magen kurrar, dags för nattmat och fortsätta kolla på "Cold Mountain"( hette den så? ) innan jag slår på ett avsnitt av Lword!
2010-01-02
23:51:18

Här kommer den nya tiden?

vi drev hjälplöst ifrån varandra, allt längre.

Känner en viss skyldighet att uppdatera er vad som hänt dom senaste dagarna, uppdateringen har ju som ni alla sett, inte varit den bästa. Jag kan då börja med att förklara att bristen på inlägg har berott på tidsbrist och inspiration. Men jag tror nog jag kan få ner lite tankar och ord nu, jag har ju ändå upplevt ganska mycket dom senaste dagarna som jag nu kan dela med mig av. :)

Julafton firade jag som bekant hos mamma, och det var himla mys med en massa mat, godis och KARL BERTIL JONSSON! När Tage Danielsson började berätta om den så omtänksamma Karl Bertil som tog julklappar från dom rika och gav till dom fattiga, ja.. Då infann sig julfriden och lugnet om att - även fast julen förändrats på så många olika plan så har jag fortfarande Karl Bertil Jonsson, som gör att min jul ändå blir bra och minnesvärd.

Några dagar efteråt begav jag mig hemåt till pappa där det skulle firas nyår, och det var toppenmysigt det med! Det var släkt och grannar som kom hem till oss, och det var en brakmiddag som vi bjöd på. Efter ett tag så åkte jag in till stan och firade där tolvslaget med Hanna, Jossi, Carro och såklart en flaska skumpa. Det var så trevligt och det kändes bra att få vara den första som fick sjunga, gratta och må med min nyfyllda bästa vän Hanna, 19 år!
Jag kan ju passa på att informera er kära läsare om att jag bara älskar nyår, det ger en hopp och ja, lycka på nåt sätt. Och när jag såg alla dom där fyrverkerierna i luften, barnen som sprang omkring, och dom vuxna som skålade och välkomnade det nya året, så fick jag snabbt känslan om att det här kommer bli ett fantastiskt år(om jag nu får tro min magkänsla) med en massa nya händelser, äventyr och såklart, ett steg till i livet.

Dom få dagarna som gått nu efter nyår har jag tillbringat med Ylva, här hemma hos mig. Hon kom för att stanna några dagar, känna lugnet. Det har blivit många timmar med prat, många timmar med tankefyllda promenader och många timmar där man bara "fick vara". Jag behövde detta jag med, då det har varit många tankar den senaste tiden. Men jag tror nu att jag kan andas ut lite, och fortsätta ta dagarna som dom kommer.

Såklart har jag ju också tillbringat mina dagarna med teori, allmänt plugg, shopping, en massa fika på wayne's och socialt umgämge med mina nära och kära. :)

Nu ska jag hoppa ner i myskläderna, poppa mig en skål med Fridas specialpopcorn och se på tv. :) Ha en fortsatt trevlig afton kära ni!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!