2009-07-30
21:24:41

090729

Åh vissa tycker att jag är dålig med uppdateringarna så jag får väl ta mig lite i kragen! Nu har pajen slunkit ner, jag och hanna som bakade på malins kommando. Jag tror M gav den 5 av 5 toasters!;D Nu väntar chirren och dirren, vi ska deffa ordentligt i kväll, sen kanske marre kommer med! Wie.
2009-07-30
17:30:44

Observera

Jag missade en grej i förra inlägget som jag tror Mäki vill att jag ska framföra med tanke på hennes kommentar: Hon köpte ett nytt armbandsur också! Skitsnygg om ni frågar oss.

Vi har precis avnjutit en middag där jag bjöd på lite italienskt som jag vet att Mäki gillar, så nu ska vi baka paj till Hanna som förhoppningsvis blir vår gäst! :)

2009-07-29
22:14:52

090729

Malin köpte skitsnygga chinos och en vräkig tvbänk. Jag satsade på två toppar och en munktröja igår när vi kom till  Birsta. Jag är trött, hungrig och sugen. Malin, du får din paj imorgon!;D

Puss och sov så kärt.
2009-07-28
11:22:52

280709

                                                          Du kom hit med både andan och gråten i halsen
                                                         Oron för att min kärlek inte var stark nog
                                                         men jag sa: jag är din om du vill ha mig.

Fick finbesök igår av Mäki, det var skönt. Vi gjorde poppisar med pommes-krydda och såg på "Beck-Annonsmannen". Malin ville ha mitt recept på popcornen men icke, det är en familjehemlis! ;)

Vad händer idag då? Jo tacka vet jag Birsta där det kommer spanas på bärbara datorer och tvbänkar. Sen kanske ett eller annat plagg följer med hem, brukar lätt bli så.. (a)


2009-07-27
17:46:59

Thengan,mjölk och bullar läker det mesta.

Thengis och jag satt och myste på vid mitt köksbord halva dagen med bullar, ballerinakex och en massa mjölk.
En massa skvaller kom upp och jag fick prata av mig lite, skönt med någon som lyssnar. :) Sen satt vi och kollade lite på nyheterna på datorn innan vi tog oss i kragen och tittade på "Tzatziki, morsan och polisen". Jag börjar alltid att gråta när Tzatziki ska säga hej då till sin pappa. Åh,lille ponken!

Pappa kom hem för ett tag sen, med Kings of leons nya album. Super! Den har jag velat ha hur länge som helst, men jag har aldrig tagit mig i kragen och införskaffat den. Sen tog vi och lagade lite tacos, det satt gott i magen! Har inte ätit ordentligt sen i lördags förtusan. Magen var liiiite hungrig!

Jag ska städa mitt rum nu, det ser faktiskt förjävligt ut...

2009-07-26
21:13:36

Did I kiss you where it's sore?

Väcktes halv 4 idag, jag tänkte genast " du måste skämta"! Jag klarar knappt av att sova till tolv och sen kommer det här! Otippat om något.

Stadsfesten kom såg men segrade inte i helgen med tanke på regnet. Sällskapet gjorde dock att jag överlevde och hade det väldigt trevligt! :) Jag blev bjuden på Sam's i fredags innan vi drog till Marika och senare Cellan och igår var jag ju på dejt så då blev jag bjuden på middag då med, inte fy skam direkt! Många om och men har dock kommit upp i mitt huvud dom senaste dagarna. Jag vet vad jag vill till 110%, det ska ju bara funka också. Jag känner mig otrygg varje gång jag lämnar stället, famnen osv samtidigt som det suger tag i mig, proppar en full på minnen.. När jag lämnar allt, och dig så känns det som att jag just då hänger löst. Jag blir ett sk. "kontrollfreak", och det har jag väl fått smaka på tillräckligt själv från andra dom senaste månaderna? Jag vet ju hur illa det är, det skadar om inte annat. Jag blir bara förbannad på mig själv, jag kommer ju bara förlora om detta fortsätter. Men: Nu handlar det om respekt. Och dom orden " jag ger respekt, det gör inte du det handlar inte om dig", det gjorde ont. Det fick bägaren att rinna över och det brast.

Mina skor gick sönder i helgen, mina favoriter!!! :( Jag får åka till Sundsvall nån dag och införskaffa nya. Och kanske ett par gummistövlar? Det behövs.

Skippar middagen och kör på glass istället. Det kanske lugnar det onda i magen.

över'n ut!

2009-07-22
12:28:22

Jag gillar sånt.

En fin överraskning kom innanför min dörr strax före halv 10 igår. Jag blev superglad och bjöd på kanelbullar!
Nu såhär dagen efter, vaknade jag upp med ett leende på läpparna men med ett jäkla ryggont. Jag får nog ta och träna bort det idag, det är ju dags att komma i form PÅ RIKTIGT nu när man ska vara stöd för andra. Oj, bäst att sätta igång på direkten!
2009-07-21
18:20:23

Min pappa är ganska söt!

Pappa har länge klurat på idén om att starta en blogg med mig som ska heta nåt i stil med "farochdotter.se" eller "lillafamiljen.se". Haha, det är väldigt sött att han tänker på det. Vi får väl se vad som händer med hans planer! ;)

Igår blev det en lugn dag, jag fixade lite här hemma innan jag först åkte till Lina och hälsade på, och sen Malin. Då blev det lite tv och pizza eftersom hon hade jobbat och jag hade,hrm... ja pysslat lite.

Sen idag smsade Hanna och frågade om jag ville hitta på nåt. Sagt och gjort! Jag stack ner på stan med henne och fikade på Rutiga och pratade en massa massa massa! Jag gillar den tjejen alltså,utan tvekan. :)

Äh, undra om man ska ta och göra sig lite mat. Jag såg några ensamma fläskfilé-bitar i kylen. Det blir nog dom och lite potatissallad! Sen kanske jag får lite besök, I can only do my best.

ta't lugnt i etern.

<3

JAG MÅSTE BARA VISA MINA FYND I STOCKHOLM. FINT VA?
sthlm

2009-07-18
18:49:11

Är solen inom räckhåll?

Vilken ljuvlig dag det har varit! Malin hade varit chaffis åt min kära far hela fredag natt, men även fast vi var mer än trötta så tog vi oss en välbehövlig timma med sol ute på Hörsång innan Malin for iväg till jobbet. Vi har haft många roliga dagar men nu kallar verkligheten,haha! ;D
Många dagar har nalkats av party, massa kompisar och dundermycket mys. Kan det bli bättre än såhär?

Noel och jag kom precis hem ifrån ett ganska kallt dopp nere på Snibben. Men nog vaknade jag till alltid. Vi ska bara få på oss varma kläder sen blir det en skön kväll med chips och godis! Vi slår säkert på nån Harry Potter rulle med, vem vet?
2009-07-16
14:48:38

.

Ikväll är det party som gäller och inget annat! Ha en underbar afton. :)
2009-07-15
12:09:16

this is a bump in the road

att dö för.
2009-07-14
18:12:37

veckan som varit

Oj, det har varit ett långt uppehåll härifrån. Jag kanske ska sammanfatta i korta drag vad som har hänt på senaste tiden?
Jag åkte till huvudstaden i onsdags med Ylva, och innan jag åkte fick jag en överraskning av ett fint avsked som gjorde att saknaden fanns där hela tiden ända tills jag kom hem i lördags. Vi hade det verkligen toppen i Stockholm. Vi shoppade, spanade in olika kaféer och bara mådde gott såsom man gör på semester. När jag sen kom hem på lördagen möttes jag upp av en riktig puma,hehe!;) Vi stack på mini  för lite nattamat innan det blev läggdags.

På söndagen blev det vindrickning med chips och jordgubbar. Åh, det var en härlig kväll med mycket skratt! Det ska vi definitivt göra om. På måndagen blev det en vilodag med lite middagsbjudning och bio. Maten var urgod och filmen var i toppkvalité! Jag har haft en underbar vecka och det känns så skönt att jag har hittat rätt, känns det som? Man tar allt i sin takt, och det kunde inte ha varit bättre!:)

<3
2009-07-08
13:02:30

Im in a roll!

Packningen står i hallen och jag ska snart dra ner till bussen. Det som väger mest i min packning är nog alla böcker...
Jag är en sån som är himla duktig på att packa åt andra och säger: " nej men nu har du alldeles för mycket. Nej det där behöver du inte" samtidigt som jag gör exakt tvärtemot när det gäller mig själv. Nån som känner igen sig?
Nix, nu börjar resfebern komma och jag ska pussa pappa och Noel hejdå! :)

Kanske man får en hejdå kram på stationen sen?

Puss!
2009-07-08
10:02:40

Härnösand vs?

Ja, då åker jag ifrån Härnta City för ett tag. Vi ses!=D

2009-07-06
09:49:26

060709

Nu idag då jag väl kunde ha sovit hela dagen, så vaknar jag vid nio? Jag kan inte vara normal för fem öre!
Ahja, då kan jag ju i alla fall vara i tid till vad än jag ska göra idag. Det blir stan och träffa Ylva i alla fall, sen har jag ingen aning. Förhoppningsvis lite socialt umgänge.

Igår kom jag hem ifrån Sundsvall, det var ju en grym show Tomas Ledin bjöd på. Han är aldrig fel den gubben, han kan musiken som få andra. :) Sen jag kom hem har jag också leekt med en av mina kamrater. Vi såg på filmen "Allt flyter". Den motsvarade inte helt våra förväntningar men det var helt okej. 

Nu: Duschen! Ha en trevlig dag♥

today is a special day
2009-07-04
09:31:09

500 dagar om året

Tomas Ledin idag!!! FULLT ÖS MEDVETSLÖS!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!