2009-09-29
21:53:22

290909

Tjabba, tjena, hallå! Jag kom precis innanför dörren, det har varit en bra dag idag. :)
Jag har jobbat och stått i, och idag fixade jag lite middag till alla innan jag och en till åkte på bowling där jag mötte bla Fredrico;D Sen blev det ett himla cyklande genom stan tillbaka till gruppbostaden för lite tjejsnack, idoltittande och tedrickande. Åh herregud vad jag trivs på min praktik, helt sjukt! :D Jag måste bara säga det.

Hela dagen har som sagt flytit på.  Jag och Hanna åt lunch på Bigboy, det satt verkligen fint i kistan. Efteråt kollade vi lite på stan innan Hanna gick vidare och jag hälsade på Malin en stund. Jag drog senare ner till stan igen och kollade in en kjol jag vill köpa. Sen blev det rusa till jobbet och ja... resten vet ni ju redan,hihi!

Jag vet, ett rätt kasst blogginlägg som är ganska vimsigt och struligt. Men det är sån jag är ibland och just idag så är jag det: vimsig och strulig! Dessutom grymt trött. Jag tror jag ska ta mig en varm dusch, göra en massa ostmackor, varm oboy och sedan krypa ner i sängen och titta på ett avsnitt av Lword. Vad tycks, låter det inte sjukt bra? Man börjar ju inte tidigt imorgon så man kan gott unna sig en skön myskväll. :)

  Jag vet, jag bjuder aldrig på några superglamourösa bilder, men bara för att så slänger jag in en bild  här, så att ni kan glo likzzzz :'D

toodiloooooo♥
2009-09-29
06:51:29

*

Sitter här med min specialare till frukost: Du blandar fil, en skivad banan, havegryn och lingonsylt i en skål och voilá! Där har du dagens bästa mål framför dig. ;)

Idag blir det jobbjobbjobb. Skola till 10 sen börjar jag 12 på Östanbäcken. Det känns.. roligt! Jag tror jag ska med på bowling idag också,men jag är inte säker. Vi får hållla tummarna.

Nej jag måste sno mig, annars får jag springa tills bussen och det orkar jag inte med magen full av godsaker! Hihi, hejs
2009-09-27
20:47:10

SUNDAY BLOODY SUNDAY

Jag loggade just in på facebook, jag spanar runt lite och får syn på ett meddelande till mig. Jag klickar på "Inkorg" och undrar vem tusan det kan vara? Kan ni gissa????? NEJ DET KAN NI INTE!!! Det var min dagisfröken som jag hade när jag var liten tjej. Förstår ni? Hur tusan kommer hon ihåg just mig? Ja hon skrev i alla fall ett långt och trevligt meddelande, undrade hur det gick för mig i skolan och en massa massa annat. Jag tyckte det var jävligt coolt faktiskt. Jag brukade alltid vara sist på dagis nämligen så då brukade jag gå hem till henne eller till en annan i personalen och sen plockade alltid mamma och pappa upp mig där. :) Det kan ju vara därför? Ahja, det var coolt som sagt.

I helgen har jobbet präglat mig och igår nalkades länsdans här uppe på folkets hus. Jag gick bredvid Elin Collin, det var väldigt trevligt och vi pratade heeela långa kvällen. Och vi var "the meat market" där kan man ju säga. Det var många som var ehrm, på! Men det är klart, är man dom enda i personalen som inte har jobbat i 15 år så kanske man är lite extra het på gröten. Vad vet jag? Det var i alla fall en jäkligt rolig kväll. Jag däckade nästan direkt efter jag kom hem, det tog på krafterna.
Idag var jag även och gymmade, det var skönt och välbehövligt, så nu ska jag ta mig en dusch och gosa ner mig under täcket. Det finns ju inget bättre!

Jag köpte även ett par vinterstövlar idag + ett par sneakers, wiiie!=D

Nej men hör ni, dags att dra sig. tjaarå

2009-09-24
11:02:21

always something

TJENEPENE! Allt bra?
Idag är jag ledig, det känns skönt med tanke på att det är jobb mest hela den här helgen.
Jag ska snart dra ut på en promenad och sen ska jag ta mig en varm dusch och bara må, kanske plugga lite teori om det lockar.(vilket det nästan aldrig gör.)

Efter passet igår var jag helt slut, så när jag kom hem blev det kraschlandning direkt i sängen. Jag somnade på en gång. :)

Nej, jag har inte direkt nåt intressant att skriva om. Jag mår bra, har hälsan i behåll, ja ni vet?;)
2009-09-23
10:56:25

230909

God förmiddag på er! Jag antar att dom flesta har varit uppe ett tag? Själv fick jag sova ut några timmar extra vilket verkligen behövdes. Jag somnade som en stock efter träningen! Vi höll på i drygt 70 minuter och slet, och fy tusan vad jag mådde bra efteråt alltså. :) Efter det blev det att dra sig hemåt och kolla på idol samt fika lite innan sängen ropade.

Jag ska ta och rycka upp mig nu och fixa det sista innan jag beger mig, det kanske blir en kexchoklad på vägen till stan också? Jag är sååå sugen på kexchoklad!!! Nej men allvarligt, nu får jag skärpa mig. Här sitter jag och skriver om träning i ena stunden och sen i andra så poff! Allt det nyttiga är som bortblåst. Jag ska försöka hinna med träningen imorgon också, men först ska jag titta på Noels karateträning. Han bröt trenden med att spela handboll och försöker sig nu på karate. Vad ska man säga? Nej inget enligt pappa. ;) Han måste ju få bestämma själv lillgrabben min. :)

Dags att resa på degarslet och dra sig bort till bussen.
Ha en bra dag och kom ihåg... Ta en dag i taget och töm ryggsäcken babes. :*



TOODLES

2009-09-22
17:51:19

TISDAG

Hej på er! Nu vilar magen min, idag serverades det pasta med tonfisksås och till det hade vi våra egna tomater. Inte illa eller hur? Nu ska jag alldeles strax dra iväg på träning, det ska bli sjukt roligt!!!!!!:D
2009-09-21
08:14:33

'*

Pga sjukdom så kunde inte min praktikplats ta emot mig förrän onsdag eftermiddag!
Så nu är jag som en strandad val här på skolan, med två timmar till min buss avgår.. Yes, känns surt.
Men vad gör man? Går det inte så går det inte.

Nej, man kanske ska hitta nån att leka med innan jag åker? Annars blir det två långdragna timmar vill jag lova.

2009-09-20
17:39:51

20

"dom tror dom vet men ingen vet vad vi vet"

"vi struntar i blickar och ord bakom ryggar från dom som borde vara våra vänner"

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger

Vi smyger omkring på tå, livrädda för att störa och vi har tappat våra ord och när
vi väl hittar dom blir dom bara kantiga och fel
och all skit som kommer ur min mun jag menar det inte men jag måste väl ändå
mena nåt?

 Och är det nu vi ska bryta upp, gå skilda vägar och sånt?
Jag vill inte, vill inte! För jag kommer sakna dig så.


DET ÄR INGEN SOM VET...
Den korta tiden tillsammans
som vi hade med varandra
kommer jag sakna
och jag har tänkt på dig
hela tiden.
Du stal mitt hjärta för en kort kort sekund
Och du kommer aldrig lämna tillbaka den.
Jag saknar dig, satan vad ont det gör.

2009-09-20
12:17:56

Söndag

Jag undrar hur många som ligger bakis efter gårdagen? Ett antal skulle jag tro.
Igår tillbringades min kväll hos Marika på kräftis. Det var himla mysigt, synd att en annan skulle vara så trött.
Meningen var att jag skulle dra mig ner mot stan senare på kvällen och umgås där med men icke, det fanns inte ork! Istället låg jag, Hanna och Emelie i vattensängen och spånade på idéer på vad man skulle vs. inte skulle kunna göra där och sen somnade vi... ett tag! Sen drog nämligen kräftskivan igång igen. Alla andra åt kräftor medan jag och Mari körde på chipsen. Dom tog slut ganska snabbt och Marre skällde på oss... UHU!:(

Som ni ser i inlägget nedan så fick jag veta att Karlsson skickat in mig till nästa audition till Idol, det tyckte jag var himla gulligt faktiskt! :) Och jag är ju lite småkär i Anders Bagge så inte mig emot om han skulle komma hit.

Jag ska idag försöka mig på att:
1. Städa mitt rum GRUNDLIGT.
2. Ta en promenad i det fina vädret.
3. Övningsköra
4. Gymma

Jag har det jag gör, bäst att sätta igång!

TODILOO
2009-09-19
22:41:20

Till: Anders Bagge

Hallå era tok troll.

Jag heter Emelie Karlsson och bor i Härnösand, fyra mil ovanför Sundsvall. Jag har en underbar vän som står vid min sida vid varje andetag. 
Och hon har enormt bra röst. Hon sökte till Idol 2008 men hon kom bara till första juryn, dom tyckte att hon skulle söka till nästa år istället 
för hon var för ung. Men detta år har hon haft fullt upp, men hon hade sökt om hon hade kunnat. Så just därför skriver jag detta till er.. 
Snälla Bagge, Laila och Andreas, lyssna på låten som jag ha skickat till er. Det är hon som sjunger och spelar bas. Hon har ett band som heter Heartbeat. 
Hennes namn är Frida Lindberg.

Hon har sjungit en hel del ds.

Mvh Emelie Karlsson

Jag grät, vilken fin tjej. Det känns bra att folk tror på en!:D
2009-09-18
09:41:04

En ny dag nalkas

God morgon världen! Allt bra?
Min dag kommer minst sagt bli... intressant! Jag ska på seans, vilket ska bli grymt spännande. Det var hm, tre år sen sist och då med Terry Evans. :) Vi får se om vi får nån kontakt! hehe. Sen ska jag nog dra vidare till Hanna och mysa med film och lite gotta. Herregud vad jag har saknat den jäntan! Det känns som evigheter sen jag såg henne sist. Usch, sånt tycker varken hon eller jag om!

Helgen i övrigt då? Imorgon drar jag nog till Kramfors en stund, resten av helgen blir nog en vilo-helg med tanke på hur mycket det har varit den här veckan i skolan och sen så börjar ju APU:n på måndag så det gäller att vara fit for fight!

Nej, dags att börja dagen nu. Duschen kallar och sen är allt i rullning.
Jag önskar alla en bra dag. :)
2009-09-16
15:19:06

Härligt!

Jag ringde precis min praktikplats och jag kan ju lätt säga att jag är gryyymt spänd och längtar tills jag får börja! Det verkar vara ett kanongäng och ja. Nu kör vi! :D
Förresten, sitter i "Stora Fiskhuset". Nån som kan gissa vilket hus jag menar då? Haha, detta är dagens fråga! TADAM.

Äh. åter till teorin.
2009-09-14
21:08:11

Thomas Newman

Jag har hittat en kompositör som jag aldrig kan få nog av! Här är en av hans verk. :)
(Han har bla. skrivit ledmotivet till "Stekta gröna tomater".)


2009-09-13
14:36:12

'

Dagens låt: "Jag skrattar idag"
Dagens frisyr: typ fult
Dagens klädsel: mjukisar, tjocktröja.
Dagens händelse: Pepptalk med Julija, mat, sova och skickar demolåtarna till folk som har begärt det.
Dagens planer: Soooova+kolla på Lword
Dagens vill ha: PENGAR
Dagens saknad: PENGAR
Dagens drog: Ison och Fille<3
Dagens finaste: Julijas pepptalk :)
Dagens måste: tillfriska och plugga
Dagens dricka: Oboy
Dagens köp: Ingenting alls
Dagens mat: macka och oboy.
Dagens kärlek: Ison och Fille!
Dagens mående: feber, förkyld och helt jävla död.
2009-09-13
09:38:10

ASPNÄS-09

Där jag och fröken Lanner var oslagbara i tävlingar som kroppstwister och "ta-bådas-pannor-&-en-boll-mellan-&-ställa-den-på-en-flasktopp", jisses. Vi var ett grymt team! Men dock så låg jag mest och vila eftersom jag hade feber. Men satan. Det var ett minne man sent kommer att glömma! :) Alla var helt galen!





















2009-09-11
14:38:12

.

Utgång ikväll med thengan och marre. Vi gör stan osäker!
2009-09-10
08:04:26

I WANNA ROCK

Jäklar, nu är man sjukis också. Men det hindrar inte mig.
Imorgon blir det förmodligen utgång med H, M och A! Det är ju lite secret för det är ju VIP - gäster liksom. Sen är jag trött, då skriver jag som jag gör. Och nu vet jag inte vad jag ska skriva, kanske typ: HAHAHAHAHA! XD

häni, love u baby. :) 

2009-09-09
18:18:47

chasing cars

nu vilar maten i magen, dags att åka ut och köra lite biiil. *tut tut*
2009-09-08
18:23:56

tja!

- men förra veckan ville hon ju flytta ihop med dig?
- ja men veliga människor finns ju överallt.
- men hon ville ju ha barn?
- ja men det går ju snabbt i svängarna, du måste hänga med!
Jag lever mitt liv i full komik!
Mitt liv är fyllt av ups'n downs men fan, nu är det bara upp känns det som! Livet är lika bra som förut, inga tunga axlar, sura miner. Bara glada fina Frida. :) I'm back! Livet i Härnösand är lite som L word, det finns en Shane, en Helena Peabody, Alice, ja - ni fattar grejen? Tänker verkligen inte säga vem som är vilken, folk är duktig på att förneka! Haha. MEN! Jag paxar för Alice! Nej men seriöst, drama hit och drama dit. Jag har bestämt mig för att leva i en ganska dramafri värld,(jag är jävligt duktig att söka mig till människor som kräver mycket)  såsom det var förr. Helvete, det var tider det! Vi backar tillbaka några månader, funderar över hur jag gjorde då, sen kör vi igen!

NU KÖR VI, FULLT FART! :D

Och T.B, jag vet att du vill ha mig. ;)
Och ja Ina, det var dramatiskt. Du vet! ;)
2009-09-08
08:30:30

right here in the place we belong

Heartbeats demo var totalt bortglömd i usa-resor och olika repetitioner på slutet. Men nu Ekkin, ska du få höra! Vi har fått den och det låter underbart.
Och jag vet inte varför jag gjorde det, men igår när Jockas hade skickat materialet så började jag storböla.
Alltså riktigt stoooorsnyft! Jag ropade på pappa som fick lyssna, han  var otroligt nöjd och stolt. Hihi han är så fin min pappa. :) Men jag tror det liksom gick upp för mig att vi må inte vara nån Jason Mraz eller John Mayer(Min och Ekkins filosofi är att alla som börjar på J är supermusiker) men vadfan, vi kan ju lyckas? Vi är musikers! Åh, fan vad jag älskar att säga det. JAG ÄR EN MUSIKER. KOMPOSITÖR, LÅTSKRIVARE. Helvete vad det klingar fint!  Musiken gör mig absolut lyckligast, utan tvekan! Ahja, nu ska jag snart bränna några skivor till Häni och lite annat folk som vill ha sig ett exemplar!

Jag hittade en massa gamla låtar på datorn nu imorse, från en speciell tid. Eller, rättare sagt störd. Det var som en film egentligen, sånt som bara händer i romantiska filmer, man hittar nån, man blir kär, det strular sig, man är fortfarande kär och sen ses man aldrig igen... trodde man! Sen blir det antingen ett brustet hjärta eller ett brinnande hjärta. Ja den där historien kanske inte stämmer riktigt in på mig till 100% men ni fattar poängen? Vill ju få det att låta liiite mer dramatiskt än vad det var. ;)




Äh, dags att göra nytta nu va?

2009-09-06
09:52:20

Cause im on my way now

Jag ville bara säga godmorgon :) Jag klev upp för en timme sen, jag måste vara lite bakom flötet?
Vem kliver upp då? Jag tydligen, men ändå. Det är söndagmorgon förtusan, då ska man ligga i sängen och dra sig.

Ahja, jag ska slå på en film och bara fortsätta må så bra som jag gör just nu, i denna skrivande stund. :)

2009-09-04
06:48:41

090904

Vilket förbaskat skitväder! Jag ska till bussen om ca 10 minuter och jag längtar inte. 

Vi har den längsta dagen på schemat idag, kvart i tre tror jag besämt. ;) Haha, vissa har tur. Men som jag har sagt förut: Vi slutade halv fyra varje dag förra året så det är inte mer än rätt att det har blivit som det har blivit!

Idag ska jag ut på lite ärenden innan helgen rullar igång, vi får se hur allt går. Håll tummarna för mig! :)

Nu ska jag rusa! Jag önskar er en trevlig dag.

2009-09-02
21:16:58

Då var det dags igen

Bah, är grymt less på allt och alla!  Förutom skolan då och folket där, även fast jag somnar titt som tätt. Jag blir väl trött när jag vet hur mycket det finns och göra där nu framöver. Jag får köpa en banjo och spela lite i korridoren, tjäna ihop lite kosing och åka "far far away"! De ni, jag vet att ni är så avis, hehe. (fan vad jag babblar, jag är väl trött och somnar snart, igen!)

Alltså, nej. Nog pratat, jag lever och bloggen har inte fungerat som den ska på senaste, därav dålig uppdatering... eller ännu sämre uppdatering kanske man ska säga.
Nu ska jag ut och vandra i höstmörket och känna vinden, lalala!:)

ha det gött gott folk!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!