2009-08-28
21:48:10

Nu är jag hemma, jaja!

Resan till Stockholm kommer alltid vara oförglömlig, liksom förra sommaren då jag och Malin for till Leksand. Båda resorna är totalt olika men ack så underbara båda två! Vi kom hem halv 4 i morse och vid tio snåret drog jag, Malin och Samuel på begravning. Malin som chaufför(tack baby!) och Samuel och jag stod för musiken. Allt gick bra även om det var ganska vemodigt att se alla så ledsen.

Tillbaka till huvudstaden: Igår körde vi på att mysa in i det sista på hotellet innan vi skulle checka ut vid 12.00. Efter det fixade vi allt med packning och kollade så att det var klart inför resan från Cityterminalen senare på kvällen, innan vi drog vidare till Gamla stan och därefter Gröna Lund; herregud vad jag åkte! Jag åkte till och med Insane! Förstår ni? Jag! Lilla fega Frida. Haha, nej jag är stolt det kan jag då lova.
Annars har tiden flutit på med lite shopping, lyxiga middagar och en massa massa kärlek!=D
Man kan ju inte begära mer, eller hur?
2009-08-20
18:52:14

Man kan om man vill.

Ja, idag har man varit lite extra duktig. Malin stack på  möte så medans städade jag hela lägenheten, dammsuga, torka golv, göra rent toan you name it! Sen har jag tvättat hela dagen så nu skiner hennes hem ordentligt. :)

Snart blir det Stockholm och jag längtar som en tok! Det ska bli underbart att komma bort med den jag håller kär och bara må! Mycket karuseller ska det bli och jag gissar att det även blir en del shopping och det är ju inget jag tackar nej till.
Nix, nu ska jag vika den sista tvätten och vila min mätta mage.
2009-08-17
20:05:42

.

Träffade V och hennes kompis på bussen, och då  jag verkligen behövde prata så visade det sig att hon behövde det lika mycket inom samma ämne. Ödet? Tror nog det.  Jag tror på ödet, så är det bara!
2009-08-14
17:20:58

it's on!

På måndag ska jag vara barnvakt åt familjen Lanner, sweet. Noel får också följa med så ska vi ha mysigt allihopa!:)

I helgen blir det inte mycket gjort skulle jag tro. Jag ska väl försöka ta mig ut på nån springtur och fira Marika, men annars vet jag inte. The time will tell!;D
2009-08-11
12:41:30

hey ho, lets go

Japp då kör jag lite uppdatering på dom senaste dagarna som har passerat här: Malin har fått en semestervecka så då har det blivit svartvik med sol och bad på dagarna och på kvällen har det blivit vänner, hamnkrogen och lite annat smått och gott. Sånt sitter ju aldrig fel, eller hur?:) Vi har också bokat en resa ner till Stockholm om två veckor. Det känns toppen! Och ännu bättre är ju att det är jag som kommer få guida Malin eftersom jag kom hem därifrån för ungefär 1 månad sen, alla linjer på tunnelbanan och adresser till olika affärer sitter ganska bra i huvudet! Det är inte jag som är virrpannan den här gången! ;) Shit, nu längtar jag som tusan.  Jag är laddad!=D

Idag då? Ja, jag och Malin har precis vaknat till och käkat frukost, så nu är det förmodligen dags att ta på sig träningskläderna och ge sig ut på en tur, det var ju ett tag sen! Sen vet jag inte riktigt vad som händer, dagen får utvisa det helt enkelt.
2009-08-08
13:12:16

090808

Malin föreslog att vi skulle göra nåt spontant idag, bland annat så funderade hon på att gå på Tomas Ledin som spelar ikväll på folkets park i Övik. Lite galet eller vadå? Vi har suttit på ticnet nu hela förmiddagen men det går på nåt sätt inte att komma in... Annars får vi väl satsa på bio eller nåt liknande till kvällen. :)

Och jag som har förespråkat solen dom här senaste dagarna, ja vart är den nu? Inte här! Jag och Malin hade taggat för stranden men icke. Vi fick såklart sova ut lite längre men får jag välja så tar jag solen före sovandet!

Nej, dags och ta sig i kragen, hitta nån "spontan" aktivitet att ge sig på.

over'n out.


MÄKI ÄR PÅ HUGGET IDAG!

2009-08-06
14:52:27

when I fall inlove

Jag bara sitter och toknjuter för fulla muggar härute på altanen. Ikväll är det lite party som gäller, dags att tagga nu!
Och förresten, solen! Vilket underbart väder alltså. Helt sinnes! Jag ska kolla vädret imorgon så jag kan se om det blir stranden eller inte. För bakis eller ej,(trots min lilla incident som gör att jag måste äta medicin)  brännan ska bättras innan lilltrippen då skolan börjar!=D


en del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.
2009-08-04
15:12:12

090804

Hej på er! Är läget under kontroll?:) Själv sitter jag vid datorn och fixar med en massa musik, det måste ju finnas lite kvalité här bland allt annat som bruden har lagt in, hehe! Dom senaste dagarna har passerat utan problem, även fast jag har legat hemma och haft feber.. Men jag är ju en sjuhelsikes kämpe så det är ju ingen fara direkt. ;)

Ikväll ska jag nog fixa och dona lite inför veckan som kommer. Det blir lite middagsförberedning, dricka och en massa mys med mina nära. Sånt är ju inget man tackar nej till!


eternal sunshine of the spotless mind

2009-08-03
21:40:23

se hit!

Jag har lite ont om internet hemma för tillfället. Jag uppdaterar så fort jag kan!:)
puss
2009-08-01
12:30:46

Godmorgon säger en trött Frida.

Kvällen igår bestod av lite småfestande för mig och Malin, det var jäkligt trevligt och mycket nytt folk. Det är sånt jag gillar!
En hälsning till en annan Malin som jag träffade igår, hon läser tydligen min blogg. Skitkul om inte annat tycker jag! :)
Ja, vad tusan finns det och säga mer om den kvällen? Trevligt som sagt, nytt folk och lite lulligt. Som det ska vara!

Vad händer idag då? För min del så ska jag sitta här och vänta på att Hanna ska komma. Förhoppningsvis kan jag  bjuda henne på lite paj som blev över senast. Men då  måste jag pallra mig ner till Coop och köpa vaniljsås... Bah, men Mäki blir nog glad då. Hon gillar ju min paj RÄTT mycket! Men herregud, vad jag pratar på om paj. Nix, byte!

Ikväll blir det nog en lugn kväll. Noel är hos mamma så jag och pappsen ska laga ceasarsallad och bara må gott. Sen kanske jag drar ner till Mattias eller träffar Lisa en stund eftersom hon är i Norrland nu! Lisa är en kompis till mig som kommer till Hälledal varje sommar för att hälsa på hennes kusiner som bor en bit bortanför. Vi har en väldigt intressant historia om hur vi träffades exakt, men den sparar jag tills en annan gång. ;)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!