2009-11-30
20:27:27

nu är det dags!



Jag har gått igenom tillräckligt med drama och allt det komplicerade som hör till, och jag tänker då inte vara med om det igen.

Jag vet vad jag tycker och vilka känslor jag känner, men jag orkar inte ge utan att veta, utan att det ska dala upp och ner. Då får det vara, faktiskt.

Jag skulle kunna visa exakt hur jag känner, berätta vad jag tycker. Men det känns lönlöst, och det gör ont i lillhjärtat... För jag tror att det är nån som verkligen inte litar på mig?

Ahja, det löser sig säkert. Men det gör mig så jävla tankspridd.. Olika tecken och signaler varje dag.



Men, fokuserar framåt. Nästa fredag är det fina pengar som gäller, och jag är taggad som fan! Det ska bli så himla roligt att " komma ut på vägarna igen" ;) Fint program, fin underhållning, ja görbra helt enkelt!



BILJETTERNA ÄR BOKADE, SÅ JÄKLA UNDERBART!
 HÄR KOMMER VI!=D

2009-11-30
15:47:42

@@@@

Det är inte bra det här... Jag har ont
2009-11-29
16:04:46

Vi

Okej, nu ska jag försöka knåpa ihop ett inlägg som berättar om min helg:
Jag måste säga att om blickar kunde döda så hade jag dött på momangen idag, haha!

I fredags blev jag bjuden på middag av sötnosan, och det blev inget mindre än klyftpotatis, fläskfilé med beasås, mums! Jag åt så det stod ut genom öronen.
Efter det fick vi sällskap av Marika, "göteborgarn", och Len. Trevligt trevligt vill jag lova. :)

Igår fick jag låna en lägenhet tillsammans med Marre, så då drog vi dit Hanna, Jossi, Ingrid och Micke. Vi hade det trevligt med allsång och alkohol innan dom nämnda drog vidare ner på krogen. Själv hämtade pappa mig och jag for hem, något jag ångrade i morse så jag såg både sms och 3 missade samtal från dig, din lille sparv!

Och idag var det då den årliga skyltsöndagen. Jag tycker det är så mysigt att bara gå omkring och titta på folk, andas in allt det juliga, hihi.
Jag träffade mycket bekanta som var ute och julstressade, köpte julklappar och åt langos. Och jag som sket i langosen i år, vad fan är det med mig? Jag är ju alltid först till kvarn då familjen Fözö står där med sin söta lilla husvagn... Ahja, en annan gång antar jag..
Farmor fyllde även år idag, 67 bast! Jisses, det bara skriker åldersnoja om henne. ;) Det blev kalas med tårta och släkten innan jag körde in till stan, och kusin Malin kom dit! Jag har inte träffat henne på evigheter så det blev ett kärt återseende.

Jag måste jaga på pappa att vi ska börja med middagen. Det blir skinkschnitzel med kantarellsås, klyftpotatis och en stor sallad med oliver, fetaost och rödlök<3<3 du ska bara veta vad du missar! ;p

Ha en trevlig afton.


Glömde nämna att C har fixat spoti-fy till mig, kärlek för det!
2009-11-29
00:48:11

gftgdrhrthyr

I'm baack! Istället för att göra nåt fylleinlägg så gör jag ett finfint inlägg med bilder och allt imorgon, okej?:)
PUSS!

tonight was a good night

2009-11-26
21:35:53

Love hurts

Det är en massa känslor som spritter runt i kroppen nu, jag saknar så många!
Jag saknar alla gamla kompisar i klassen, jag saknar Hanna, jag saknar DIG och jag saknar Ekkin. Uh, idag när vi pratade på msn, och  började snacka texter, att jag skulle skicka mina till dig så du fick nåt och pyssla med. Ja, det var en liten nostalgitripp tillbaka då vi var aktiva med Heartbeat. Skicka låtar, texter, fixa och trixa...
Det är inte lätt ibland, men nu har snart halva tiden gått. För min och många andras skull så är ju det asbra, men för hennes.. kanske inte så bra? Bara hon är glad är jag glad. :)



Jag känner lite magont, inte bara utav pepparkaksdegen som jag smaskat på idag utan ja.. det är nåt annat, hm.
Feber kommer och går också, lärarna lär ju inte vara så glada på utvecklingssamtalet som komma skall. Bra betyg(vad jag vet) men mycket frånvaro, jaja.

Nu känner jag att Lword lockar med ett till avsnitt, vad ska ni göra i helgen förresten? Själv ska jag umgås med mina vänner, och festa lös. Toodilo!♥

2009-11-25
16:10:31

Iskallt, annars får det va

Nej, nu får det vara nog!
Jag slumrade till på soffan och vad drömde jag om? Jo, en varm sommarkväll med en god cider i handen, dansandes omkring, hihi. :) Nej, bort med slasket, fram med snön, och låt det sedan bli sommar, fort!

Jag är redo för att festa, så ge mig party tack.

Medans väcker jag lite sommarminnen, så bjuder jag på en låt från "Rocktåget 1991" med Lena PH, Niklas Strömstedt och såklart... Tomas Ledin! Dvd:n om Tomas Ledin och hans karriär från 80-talet och framåt gör en varm i kroppen om vinterkvällarna.

Få se om ni har hört den här låten? Den hade inte jag innan jag såg dvd:n.



I sommarnattens ljus då älskar vi.
2009-11-24
20:29:13

Lword all night!

Lword maraton idag, och jisses.. Jag tröttnar aldrig på den serien! Det konstaterades att den serien innehåller mycket av ordet fuck(också bokstavligt talat), cigaretter, partyn och såklart: kvinnor!

Sen har jag ätit 4 lussebullar idag, gjort klart en inlämningsuppgift och tittat på snygga julklänningar med farmor. :) Vi hittade några pärlor, men jag tror dock att vi avvaktar lite med beställningarna...
Man får väl önska sig lite i julklapp mer än kastruller och handdukar, och en stavmixer! Haha, ja ungefär så ser min önskelista ut. Det känns att man närmar sig arton,huga. Snart är man vuxen och måste ta mer ansvar, kört för min del, haha!

Ja, man kanske ska ta och fortsätta med sitt lilla maraton? Men jag tror jag skippar lussebullarna nu, dom är nämligen slut... :$


2009-11-23
18:53:48

oh, its like

Jag är sjukt partysugen, till helgen blir det utgång om jag får bestämma! Och jag vill ha Hanna som sällskap, så vi får se om jag lyckas locka med henne. ;)

Bon Iver går på repeat hela dagarna nu, jag är totalt fast.

Jag kände bara att jag var tvungen och säga att jag var partysugen, så att härnösands befolkning vet.
NU: LUSSEBULLAR&MJÖLK & SEN FILM!
2009-11-23
14:46:20

Learn to let go

Låt mig säga såhär; idag är ingen bra dag! Det bara stinker dåligt i hela luften.

Alla i klassen var sura idag, och vi kom fram till att vi som umgås så pass intensivt med varandra kommer tillslut få samma menscykel! Låter inte det ändå ganska logiskt? Jasmine tyckte det i alla fall, och jag med.
Jag tänkte förklara att därav kom grinigheten från alla, om ni fattar?
Hur som haver, vi fick sluta tidigt idag vilket var väldigt skönt. Slippa allt folk, dåliga vibbar och tjaaaat.
Jag får ladda för en bättre morgondag helt enkelt, då vi bara går halvdag. Men jag måste dock försöka fixa fram mina körböcker på nåt vis... Det tåls att kluras på!

Jag tänkte försöka baka pepparkakor ikväll, så jag får nån slags julkänsla i mig. Det kanske är den som gnager också, julen menar jag. 3 år sen nu, huga... Det är svårt och förstå ibland, när sånt händer. Jag vet själv att mina julaftnar aldrig kommer bli detsamma igen, aldrig nånsin. Men man för väl göra det bästa av det, man får ju god mat i alla fall. :')
                                                 JULEN2008


Jag vet inte vad tusan som händer ikväll förutom pepparkaksbak, men jag antar att jag besöker mitt kära gym. Det känns som en ganska bra idé faktiskt. Sen får vi la se vad som händer.. Nej, nu känner jag mig alldeles för omotiverad för att blogga, tankarna snurrar i mitt lilla huvud och därmed är tankeverksamheten inte på topp. Ciao! ( tre raka vinster i helgen, kanon! )

I know how it feels to love a girl


2009-11-21
11:58:49

LETS GO

Oj, idag var man uppe med tuppen. Jag hade ställt klockan på 9.30, det är ju handboll förtusan! Jag rapporterar lite nu under tiden, och just nu är det en vinst och två matcher återstår! Äntligen är säsongen igång på allvar, sånt gillar jag. Matcherna kommer pågå hela dagen och jag tror jag ska dra dit lite tidigare för att spana in dom andra motståndarlagen, Umeå IK var där såg jag. Dom har jag aldrig sett spelat förut så det ska bli riktigt spännande!

Jag är bara hemma en snabbis för ett litet lunchbreak, innan jag drar på mig träningskläderna igen för första gången på en månad. Efter det drar jag tillbaka till hallen, och då kör allt igång igen. :)

Och shit vad mycket lite bortrensning av skräpbilder kan göra för att en dator ska gå snabbare. Jag har suttit och raderat en massa gamla bilder på mina mappar och poff: kolla utrymmet! Haha, men det kommer inte ta lång tid innan det fylls med nya bilder, det kan jag lova!

2009-11-20
18:08:19

20/11



Hos ina för nåt år sen. :)

2009-11-20
06:39:14

UFON, are they coming?

Jag tog mitt fina sällskap med till busstationen igår, och vad ser vi? En massa ljusfläckar som cirkulerar runt på himlen, som ett rymdskepp! Och sen kommer ett till! Hallå, hur  mysko är inte det? Jag tror ailens försöker ta över oss... Nej men allvarligt, hur läskigt är det inte? Och när jag kollar en annan blogg så ser jag: där i TÅ så står det svart på vitt "mystiska fenomen på himlen" Är det nån mer än jag som inte vågar gå ensam om nätterna längre?

Men gårdagen var väldigt mysig, det vill jag göra om! Nu blir det frulle sen skola, vad står på schemat idag?

http://allehanda.se/start/harnosand/1.1540097

2009-11-19
11:08:15

you have a choice

Sitter och kollar på olika bilder från Storuman, Långsjöby, Kaskeluokt m.fl på "Storumanbyar" och nån till. Usch, jag fick en stark längtan till att åka dit.
Den lilla lilla huset, eller stugan vid vattnet, och varje kväll så rodde vi ut och la våra nät. Morgonen efter var det dags och ta upp fångsten, och tillreda fisken, hämta vatten i brunnen, bada i sjön... Minnen!
Och på kvällarna då vi tände våra ljus och fotogenlampor och satt tills det blev alldeles mörkt, där i vår lilla skog, och pratade, spelade kort, och bara var i stillheten själv.

Till våren är det dags för släktträff igen, och det ska bli så otroligt kul så det är inte sant!
Och förhoppningsvis så kan det komma fler då, som man inte sett på år och dar.
Jag och pappa satt igår och fick reda på att hans arbetskamrats fru var vår släkting på Rönnholmarnas sida( ett stort släkte i Långsjöby, som då är på farfars sida), haha världen är bra liten ibland.

Men innan dess ska jag åka med farmor till Lycksele och Långsjöby. :) Träffa lite släktingar på hennes sida, vilket aldrig hänt förut. Dom verkar vara lite secret.

På bilden saknas farfar.
Ulf ,Bosse, Ingemar och Berit. :)




En liten del av släkten Lindberg.

Ja, nuså. Fick jag ur mig lite längtan, eller den är kvar men dock lite bearbetad,haha.
Men det är mycket annat vid sidan om, som ska tänkas och lösas.
Jag är en tänkare men  ingen lösare så det kan ju bli lite problem där.

Jag ska snart hoppa in i duschen, göra mig lite frukost innan jag drar in till Stenstan.
Jag är fri från min feber så ikväll ska jag nog besöka Charlotte. Trevligt!

Dags att sluta lyssna på depplåtar och förbereda dagen istället.


2009-11-18
13:03:39

Would you supprise me?

Dagens konstateranden är att:

*Manne och Cristoffer har bättre koll än tjejerna i klassen på O.C, The Hills och OTH.
*Alla i klassen gnäller om "ont i armen" efter svinissprutan.
*Och sist men inte minst: Vi har kommit fram till att några i BF08 kommer ha sex med varandra innan studenten, that's it. (även om det är svårt och tro just nu..)

Detta har vi kommit fram till idag, min rara klass. Visst låter det mesta bra ändå?

Och gårdagens konstaterande är att jag hade min mest överraskande lunch någonsin, det var mysigt.

Nu sitter vi på skolan och skriver CV, kuuuul. Just nu sitter jag och fyller i alla jobb jag har haft, det blir ju ett antal.. Fy, det här är tråkigt. Vi vill gå hem, allihop! Men vad ska man göra hemma? Ingenting, förutom plugga lite.

Nej nu ska jag spana på CV:n och fundera ut resten av dagen. Om inte annat kanske jag tar mig ett lugnt träningspass?






2009-11-16
20:25:15

Well done

Idag fick jag tillbaka provet i "ledarskap inom lek och idrott", fick VG på det. Det var inte illa med tanke på att jag hade pluggat så lite. :) Och det är bara att köra på, än är inte pluggandet slut.
Annars har dagen varit ganska mycket skit, skitväder, skittrött, saknar en annan osv. Men men, förhoppningsvis blir det ändring på det i veckan! Det ska jag se till. :)

Och nu borde jag ju faktiskt göra klart engelskan, men jag finner liksom inte lusten. Jag kan ju göra så mycket annat roligt istället!
Jag ska nog slå på en film snart, ta lite saft och gotta och bara må som fina fisken.

Hoppas ni resterande får en trevlig kväll, på återseende!

PUSS PÅ SÖTNOSAN
2009-11-16
07:24:20

Hola!

Tro det eller ej men jag är uppe nu!
Jag gick och lade mig vid ett igår, somnade vid 2. Herregud, jag börjar bryta mitt gamla mönster! Jag brukar gå och lägga mig vid halv tio, men icke. Nu går det inte och sova förrän kl 2! Vem kan det vara som springer runt i lillhuvudet mitt och gör mig så tankspridd?

Skola idag, och det känns som om det kommer bli mycket prat om helgen, hur det har varit för alla. Jag har hört att alla andra har haft lika mysigt som mig. :)
Sen blir det förstås inlämning av artikeln om afasi, vilket inte känns lika mys! Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa, usch...

2009-11-15
12:30:39

091115

Kvällen igår var.. väldigt bra! Men ack så överraskande vändningar den fick, det tror jag dom flesta vill instämma i. ;D

Men ja, som sagt: allt var himla bra. :) Mycket folk, trevliga sådana. Vi sjöng och åt popcorn.
Äh, jag orkar inte skriva så mycket just nu, hjärnan går på högvarv från igår. Men nåt inlägg ska jag nog lyckas knåpa ihop senare!

Puss

2009-11-14
11:30:59

091114

Mums, vad gott det kan vara med mackor!
Jag ska snart bege mig ut och köra, det känns som om det var ett tag sen. Jag måste ju damma av dom få kunskaper jag har inom bilkörandet.

Jag skulle egentligen snart ta och bege mig upp till Höga men jag har ingen skjuts så det får bli till en annan gång.
Men hela dagen blir inte till och slappa, nej nej! Jag ska ut och köra som sagt, sen blir det lite plugg innan det är dags att ta sig till fröken Svensson. :) Trevligt ska det bli, och Hanna är min sällskap dit. Sen får jag hoppas att jag träffar Thengx2. Vem vet, jag kanske drar till Mari innan och äter pizza som dom vill bjuda mig på? Jag har inte bestämt mig än!

2009-11-13
12:29:24

dagens första,bf08

- Det luktar prutt här!
- Nej men det är bara Kim som har tagit av sig skorna.
2009-11-12
22:02:54

I keep on moving

Sitter här och läser ett blogginlägg, och plötsligt väller skammen över mig! Jag skulle leka städhjälp idag, men vad valde jag istället? Jo,plugga! Moget eller rent utav korkat? Ja det kan man fråga sig. Min pappa blir nog stolt, men jag har tråkigt. Och städa är mycket roligare än plugga, i alla fall just nu!(och det beror ju på vem man städar hos ;D ) Men men, end of story.

Imorgon har vi prov i arbetsmiljö och säkerhet... Det känns inte hundra tyvärr, med ett huvud som snurrar på en massa andra saker så är det svårt att få in en krånglig text i huvudet. Dessutom hade vi ett annat prov idag, "ledarskap inom lek och idrott". Det kändes bra, men det är oftast då det brukar gå åt skogen för mig. Vi får hålla tummarna helt enkelt!

Äsch, det är nog lika bra att krypa ner i sängen och fortsätta pluggandet, det är ju trots allt slutbetyget det hänger på! Godnatt mina små filurer♥

2009-11-11
17:08:28

UT PÅ VÄGARNA IGEN!<3

Som jag har väntat!!! Nu drar Tomas Ledin ut på vägarna igen nu i februari, och den 16 november släpper dom biljetterna!:D:D Nån mer än jag som ska "hänga på låset"? Nån som vill gå med mig förresten?:D HÖR AV ER!


WIE, jag är så happy happy happy!

2009-11-10
17:16:16

Min farmor är söt!

Jag sitter och skriver med Hanna på msn, och helt plötsligt dyker min farmor upp bakom mig och granskar chattrutan och hennes visningsbild:
- jaha, vad är det där för tjej då?
- ja, det är hanna. Min bästa kompis. :)
- Och hur gammal är hon då???
- Hon är ett år äldre, eva är hennes moster.
- Jaha, ja sedär. Ja, hon ser ju himla Behändig ut!


Haha,  behändig? Det är ju ett sånt... klämkäckt ord. Jättegulligt tycker jag! :D
Och jag antar att Hanna är rättså, behändig!

Sen har jag också bjudit min farmor på tacos idag! Det var första gången i hennes 67-åriga liv som hon åt det, så jag var så tvungen att göra det åt henne. Det är ju så gott! Och det fick tumman upp av henne med som tur var. :)

Ikväll ska jag följa Noel på karaten och titta på när han tränar till graderingen. Han är ju så duktig. :)
Sen blir det plugg för hela slanten även om jag inte riktigt vet hur jag ska orka med det, det är ju så jäkla mycket som ska göras!
2009-11-10
07:24:44

TISDAG

Jag som är en sån exemplarisk elev, har nu för första gången denna termin lyckas missa bussen(ja, på riktigt alltså). Det känns så himla bra att jag också är mänsklig, puh!

Annars då? Jomen visst, allt är tipptopp! Det planeras för spelning med fina pengar, det vankas prov till höger och vänster och jag rabblar "Greveholm" citat i huvudet hela dagarna för att sen spela upp för klassen. Jag vet inte riktigt men det känns som om jag får mycket positiv respons tillbaka. :D
Och nu känner jag det kreativa i mig bara tynar bort, så därmed säger jag tack och bock!


2009-11-09
18:03:59

F.L, 2008

2009-11-09
09:38:45

2cool4school,yeah

Projekt och företagande...... behöver jag säga mer..?

jag vill ha mat, jag vill äta mat, jag vill se mat. Jag är hungrig! Jag ska försöka få med mig en lunchkompis snart, biffstroganoff är det jag hatar mest av maten här på skolan. Därför blir det förhoppningsvis nåt gott käk nere på stan.
Sen måste jag säga att jag hatar "nya" facebook designen! Jag förstår mig inte på den.*suck*

Och till er andra säger jag: I'M BA-A-CK!

THENGAN HÄLSAR

-men leif, du har ett hål i handen!
-det är ektoplasma.. spöksnoooer!
-spöksnooooer??!

hehehahah:'D

dagens citat ur "mysteriet på greveholm"

2009-11-07
08:44:26

oppä mä toppän

Behöver jag säga att jag är trött? Jag sitter och gäspar som en tok och väntar på att få kila ner till bussen, jag ska till min kära mamma idag nämligen. Hon har bjudit mig på middag, och det tackar jag aldrig nej till!
Men fan, jag har sovit som ett hästarsle inatt.. Och eftersom jag är så trött och jag då blir så extremt grinig och elak(fråga dom som vet) så har jag ändå lite rätt att klaga, det var till exempel: kallt som tusan på rummet, jag skippade mitt smärtstillande till kaggen som jag försöker trappa ner på, och ja, då fick jag ont.. väldigt ont! Vi får se hur den här helgen slutar, för jag vet inte riktigt hur pass mycket jag litar på magen just nu. Det är fortfarande nåt lurt!

Nej, det kanske är dags för mig att sluta vara så förbannat negativ? Jag är ju faktiskt nyopererad och det tar ju sin lilla tid och läka.. hm.. nuså, det känns lite bättre nu!;p

2009-11-05
21:14:20

Då var det dags!

Hela kvällen har jag bara legat i soffan, kollat på tv och druckit varm choklad! Ni anar inte hur skönt det är att vara hemma igen. :) Jag har haft hemlängtan så det heter mer än duga!

Ja, dom flesta vet väl varför det har varit ovanligt tomt här på senaste, men för er som ändå inte vet så kan jag dra en snabb genomgång: sen i måndags så har jag legat på sjukhuset för magsmärtor. Jag genomgick(kan man säga så?) en operation på tisdagen i tron om att det var blindtarmen som spökade, men icke! Det var en operation som vanligtvis tar en halvtimme, och ja.. Efter tre timmar var vi klara! Specialistteamen fick sig en titt men det var lönlöst. Efter flera undersökningar och prover så kom dom fram till... NADA! Jag fick ligga på buk-observation i 4 dagar alltså, innan mitt crp(?)värde var så pass bra idag att jag fick åka hem.
Nu är det bara att hålla tummarna för att smärtan går bort helt i magen, att febern försvinner och att mina sår från operationen läker fint.

Jag skulle tippa på att helgen bjuder på väldigt mycket lugn. Jag testade nämligen att gå till Noels skola idag, sisådär 200 m bort. Det gick inget vidare. Jag var slut som en kossa och hade ont så ont. Men, än finns det krut kvar i kärringen! ;)

Ahja, nu har ni lite koll på läget. Hoppas ni har haft en himla bra vecka och att helgen bjuder på sina trevliga överraskningar! Jag ska samtidigt försöka bjuda på lite inlägg om orken och inspirationen infinner sig.

2009-11-05
11:18:02

PUSS

Det har hänt mycket dom här senaste dagarna, och när jag har samlat kraft så ska jag berätta allt för er. :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!