2011-07-31
20:32:47

Countdown

Pratade med min "värdmamma" idag. Dom hade fått veta att deras tredje barn som väntas i November blir en pojke. Gud så kul! :) Sen så håller dom tydligen på att fixa mitt rum... Haha, vad knäppt att jag redan har ett rum på andra sidan jordklotet. Tokigt värre!

I helgen har jag jobbat dygn och sen jobbar jag hela veckan fram till fredag, det är bara att kämpa på. Det är den sista rushen nu sen lugnar det ner sig sakta men säkert. Man känner att krafterna börjar sina efter en veckas non-stop jobbande och sen att jag har resan att längta till gör att det går en aning saktare, bara för att liksom... Tur att jag har en bra och trevligt jobb i alla fall!


Typ såhär känner jag mig just nu, hihi.

Puss och kram kompisar!

2011-07-30
10:51:51

30/7

Jobbar och står i för fullt, förlåt för dåligt bloggande men sommar+jobb= ingen tid, typ.
Bloggar mer så fort jag får tid!
2011-07-24
19:34:33

Bättre sent än aldrig

Min sommar består i princip enbart av jobb, därför kan det vara svårt att klämma in några inlägg - skärskilt då man jobbar skift. Och igår när jag väl var ledig så orkade jag helt enkelt inte jobba. Allt detta med tragedin i Norge gjorde en helt utmattad. För även om jag inte blev drabbad på det viset så blev jag, precis som dom flesta andra, otroligt berörd och ledsen. Mina tankar till er drabbade!♥

I alla fall, nu till något lite roligare kanske. Efter att ha njutit av en helt underbar middag som bestod av hemmagjorda biffar, hemmagjord gräddsås och potatis så ska jag snart bege mig för att se på den sista filmen och den sista delen av "Harry Potter och dödsrelikerna"! Jippie, vad spännande!

Haha, kom att tänka på att jag var ju faktiskt superkär i Ron Weasly (Rupert Grint) när jag var typ 10 år.
Jag skickade till och med nåt kärleksbrev till honom via en fanclub, hehehe....
Men visst är han ganska snygg ändå?

2011-07-20
11:06:11

Släpp hästarna fria

Hejheeej! Solen är framme igen, jippie! Bara för synd att jag alltid lyckas pricka in ett jobbpass varje gång detta mirakel händer... Jag kanske inte ska klaga för mycket ändå, jag åker ju snart till varmare breddgrader.

Men jag ska försöka hinna med ett dopp i det blå och lite fix ute innan jag drar in till jobbet.

Hört denna låt förresten? Bon Iver - Perth. Helt fantastiskt underbart bra!
http://www.youtube.com/watch?v=bo6lKQYVUBU
2011-07-17
10:55:10

Ny dag, nya tag

Tjabba! Efter jobbet igår så blev det käk och därefter Hamnkrogen. Det var Irene Panik som stod för kvällens underhållning. Kände mig väl dock inte så peppad för en utekväll så jag körde istället, tur det. Annars hade jag varit död idag. Börjar kl 13 och jobbar natta!

Skulle och så försöka mig på en löptur innan jag börjar, men med tanke på att jag kom hem vid tre igår så.... njaaa... Tar det imorgon istället, hihihi.

Ha en superbra dag! Ser att solen skiner också, kanon. :)

2011-07-15
09:49:39

15/7

Hej på er! Vet ni vad jag kom på? Jag är förvisso ingen som tänker längre fram än vad som behövs, jag lever i nuet. Men! Igår innan jag skulle sova så slog det mig: jag har alltid tyckt om vintern men eftersom jag fyller i januari så har man inte kunnat mysa till med grillat, kanske nån trevligt vindrickande ute i det gröna. Nej jag har istället haft snöstorm under hälften av mina födelsedagsfiranden ungefär.

Men nu flyttar jag ju till Sydney dårå och under min vistelse så kommer jag att fylla 20 år och det = BBQ och vin, kanske ett dopp i havet och nån fin blommig klänning till krogen och... Ja, ni fattar?



Det ser ju ganska najs ut, eller hur?
2011-07-14
19:45:01

En fin solig dag.

Hann med en långpromenad imorse innan jag åkte in till stan för att umgås med Ylva. Det blev en lunch på Waynes och fyndande av ett skärp från Erikshjälpen. 10 kr, som hittat!

Freja har också kommit hit. Hon ska sova här till på lördag, och hon hann inte mer än komma innanför dörren här hemma så dök hon ner i sin lilla mini pool! Hon är ju så fruktansvärt söt. :) Skulle försöka knäppa kort på henne när hon badade men men, ni vet ju själv: barn är ganska snabba med att hitta på bus och det var det som hände.

I helgen blir det till att jobba dygnspass både fredag och söndag. Vi ska på dansbandsfestivalen och dansa loss. Eller... Jag lär nog sitta med en gojävla varmkorv och kolla på, hehehe.

Hoppas ni haft en bra dag.
Kram!

2011-07-12
08:25:43

12/7

Det tar emot att kliva upp halv åtta på en av dom få dagarna som man är ledig denna sommar. Och att jag måste göra samma sak imorgon också gör inte saken lättare... Men sånt är livet. Idag måste jag in till jobbet och fixa med lite papper. Sen ska jag kolla med fler försäkringsbolag och hur mycket det kostar att försäkra hos dom, jag har märkt att det skiljer en hel del hos olika bolag även fast jag jag ska ha en reseförsäkring och inget annat.

Imorgon blir det som sagt upp i ottan igen. Sista vaccinationen innan resan, woopido!

Ser att solen skiner på ute, det blir med all säkerhet solstolen och en bra bok till det när jag kommer hem sen idag! Dags att äta upp frukosten nu så jag kommer igång med dagen.



2011-07-10
10:23:14

Morgonstund har guld i mun

Det finns inget bättre än att ta sig en skön promenad eller en löprunda tidigt på morgonen. Solen skiner igenom trädkronorna och det är alldeles tyst ute. Åh, så skönt! Är ledig fram till fredag nu, så jag ska passa på att njuta av det fina vädret. Dags för bad och sol på Snibben.

                     Kvällsbad på Snibben förra året.
2011-07-09
21:01:08

Tiden går...

... och här är jag, tada! Det var länge sen sist, och det har hänt mycket:
-Jag har åkt till landet Israel och Palestina där jag besökte en skola med integrerade judar och araber, flyktingläger. En resa som förändrade mig på så många vis.
-Jag har upplevt mitt sista år i gymnasiet, på barn och fritidsprogrammet. Den 9 juni tog jag studenten och lämnade en underbar tid bakom mig.
-Jag har kämpat med en av mina drömmar och därmed fått ett jobb som Aupair i Sydney, Australien. Den 7 September bär det av Down Under och det känns helt otroligt fantastiskt!

Självklart  har det hänt en massa fina och trevliga vardagssaker, som det ju alltid gör i livet.
Hoppas alla därute mår fint, följ mig på bloggen igen! Känner nämligen hur den lille skrivaren i mig håller på att komma fram.



                                 Studenten 2011



              Soldater patrullerar på gatorna i Jerusalem.



           Jag och Lia på Hand-i-Hand skolan i Israel.



                                       Sydney

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!