2009-04-28
19:41:58

bara sorg sorg och sorg.

åh, hej alla.
dom flesta vet säkert olyckan som inträffade två flickor från ramvik nu i lördags. jag kan ärligt säga att hela ramvik är i sorg och jag mår som dom flesta andra inte hundra. många tankar i huvudet och mycket prat och minnen. jag kommer ihåg henne mycket väl, träffade E för inte så länge sedan då vi hade ett lite djupare samtal och jag var med henne både med linnéa och jessica när jag var liten. fan, jag känner mig så jävla nere och J. ja håll ut, fokus på dig nu och att du ska tillfriskna. att du ska få komma hem och läka.

denna tid som varit har det faktiskt varit uppenbart vilka som verkligen bryr sig om en, som visat stöd på nåt sätt. och ja, förvånansvärt säger jag bara. men tur att jag har alla tjejerna för utan varandra hade vi nog inte mått så pass som vi gör.
sen ska jag säga att efter jag fick det jävulska beskedet i helgen så tog jag mig en promenad runt byn i sakta tempo, bara för att lyssna, se. och det var som om tiden stannat. inte en bil, människa, inte ens en fågel kvittrade. det var stilla!

jag kände bara för att skriva av mig här eftersom folk har undrat varför jag inte haft mobilen på, och inte funnits tillgänglig. Och ja, jag har helt enkelt inte orkat utan fokuserat all min tid till vännerna hemifrån och min familj.
 
och jag saknar Hanna så jävla mycket... finns det nån jag har ett behov av att se nu så är det H.
jag älskar dig med!<3

puss på er och jag älskar er mina vänner.
2009-04-25
17:19:31

250409

som ett brev på posten..

tacka vet jag alla mina nära och kära + julija som gör mig en smula varmare.

jag älskar er<3
2009-04-23
16:04:48

230409

Två härliga dagar vill jag lova! I skolan har vi haft två temadagar vilket har varit intressant. Mest har det pratats om HBT(homo,bi,trans) och otrohet. Jag hade mycket att säga där vill jag lova och mycket kom fram där. Sen har jag bara glassat på med mina vänner, ätit glass, firat Noel och T.B, alltså shit. Livet leker och solen skiner! :)
Jag längtar sjukt mycket till valborg. Inget är dock bestämt ännu men Härnta city blir det i alla fall. Grillning,lite godricka och massa fina vänner. Wie! UNDERBART!
2009-04-21
20:50:09

SOMMAREN 2008

Dessa två låtar poppades jämt då vi gled runt med raggarbil'n. Det sjöngs falsksång och var hejdundrande kul!
Det var tider det!

2009-04-21
18:51:13

ÄNTLIGEN!

Den här dagen har suttit finfint! För det första gick jag och dom andra tjejerna "dagens ros" från högsjögården och nu öppnade jag precis min mail och gissa vad; jag fick jobbet på lägret i sommar! :D:D sååå najs, fin betalning och allt. Alanya nästa?

Nej, jag är i ett lyckorus just nu. Måste ut och springa, kan ju inte sitta här och dega nu eller?

HA DET GÖTT.
2009-04-20
20:52:17

200409

Tog precis en skön springtur, det behövdes! Julija ringde och skrämde mig också men det gjorde absolut ingenting, det var skönt att höra en mysig stämma i andra sidan luren. :)
Sitter och diggar en låt jag fick av en kompis igår-hon är femton år. Den är så sjukt ful så den är fin! Hehaha, nu ska det duschas och kollas på "spårlöst". hej!
2009-04-20
09:59:56

back on track

Behöver jag säga att jag är trött? Trodde väl inte det.. Sitter på skolan, nu börjar skiten igen. Jag är så skolless och jag längtar verkligen efter sommarlovet med alla dessa konserter och galenskaper. Men jaja, bara för att jag sitter här och klagar nu så kommer sommaren inte snabbare för det, tyvärr!
Solen skiner idag så jag tänkte ta mig en tripp ner till stan i eftermiddag för att köpa present till Therese. Jag vet exakt vad hon ska få, det kommer bli toppen!:)

Dags att börja arbeta nu, see ya later.
2009-04-19
14:01:37

190409

En helg med dans, glada vänner och sena nätter. Håkan Hellström med "kom igen Lena" och bajs på golvet. (inte mitt golv)


Fredagen började med att Therese ringde mig och ville att jag skulle komma upp till Västgården och hjälpa henne,persson och jensaboy med att fixa T,s födelsedagsfest. "Visst" tänkte jag. Jag åkte dit och sen vart det världens drag! Efter ett tag kom några jag hade bjudit med lite sällskap, Marika, Hanna, Linnea och Mäkinen. Det var mycket prat och sen intog jag och Mäki dansgolvet med mina vänner och skakade rumpan, hej och hå vad skoj!


Igår så drog jag till mamma för att fira Noel. Det blev tacomiddag, toy story och lite annat. Det var skönt att vara hos min lillebror nu när allt är som det är. Puss på dig! Sen ringde Mäki och sa att hon ville
träffa mig och jag blev såklart jätteglad! Så medans hon jobbade på att få skjuts ut till västgården som även denna afton bjöd på fest så satt jag på bussen i en evighet kändes det som.. När jag sedan efter många samtal om sms från mina vänner att "pallra dig hit", "kom nu!!!" anlände så var det bara mys. Tyckte lite synd om Mäki som hade väntat så länge, men ja. Jag var ju där och vi dansade hela kvällen, och hade allmänt mys. Härligt, mina vänner var alla jättefulla. Ville bara påpeka det eftersom ja, det var typ det enda jag fick höra. Haha;D Ahja, sen drog jag och mäki hem till mig, hon åt ostmackor och drack litervis med vatten, det pratades och sen somnade vi.
Och idag är det ju en solig fin dag. Lämnade precis M vid bussen så nu ska jag snart ta mig ut på en cykeltur eller promenad:)
puss!


2009-04-17
12:46:21

DEAR MR PRESIDENT.

Sitter och går igenom Heartbeats spelningslista till den 3:de Maj, där bland annat Dear Mr. President finns med. Den är så vacker och jag minns den gången jag och Ekkin tillägnade den till vårt kanske mest stöttande fan men samtidigt mest kritiserande?(; Det var en underbar plats att spela på med Ekkin på gitarr och mig själv på sång. Åh, det vill jag göra om!


2009-04-16
13:11:23

Lonely hearts club

Åh, eftersom som huset är mitt idag så funderar jag på att bjuda lite random folk på en middag, men jag måste fundera lite mer på detaljerna.
Jag känner mig underbart trött idag, och det är nog för att jag satt uppe och pratade med Julija halva natten kändes det som:D , för att sen sova skittaskigt hela natten med mardrömmar och sånt. Jag tror att månen ställer till med mina sömnbesvär, det sägs ju så.  Nej om man skulle ta och göra sig lite lunch samt börja kontakta lite människor(:
ha det fint!


j a g  s a k n a r  d i g 



2009-04-15
15:21:59

for today

Har lite bråttom, jag ska nämligen en stund till mamma idag. Men jag kommer hem vid nio ikväll så oroa er inte(:

Dagens mående:
 Väldigt trött men glad!
Dagens låt: Band of horses-funeral
Dagens smink: Mascara, rouge och lite lypsyl.
Dagens klädsel: Jeansleggins, skön myströja och sneakers.
Dagens bästa: Har inte kommit så långt än.
Dagens sämsta: Mulet och trist  väder samt inga planer för kvällen.
Dagens planer: Åka till mamma sen får vi se:)
Dagens känsla: Seg!
Dagens behov: En semester, komma bort och träffa nya människor:)
Dagens insikt: Lyssna på alla andra förutom dig själv. haha
Dagens mat: två mackor och oboy till frulle, sen lite kyckling och sallad till lunch.
2009-04-14
18:48:31

surfin USA

Sitter här och försöker fixa låtar till min och Ekkins spelning sk. "hippiespelning". Helt plötsligt kommer denna låt upp, nåt som väcker såna fina minnen. Plus att dom är kung! KOLLA IN!
2009-04-14
15:51:58

Band of horses, finfint!


2009-04-14
15:39:18

TJOHO

En skön cykeltur med lillebror och en timmes läsning, åh det är fint(:
Nu går solen i moln och hoppet om att bättra på brännan försvann plötsligt!

Och jag vill bara tillägga att nu när jag är som törstigast så har vårt vatten försvunnit. Märkligt!
2009-04-14
10:03:23

fix you

Solen skiner och en ny dag gryr! Härligt. Gårdagen tillbringades först med att städa och tvätta. Sedan drog jag in till min farbror Jonas och sen till Casa Della. Efter matn traskade vi vidare och mötte upp två turturduvor på donken (vi gjorde stan!) som senare kom och sjöng singstar. Sen pratade jag hela natten med min bebbe, hon är great!
Nu ska jag snart ut och träna lite, käka frulle och sen får vi se vart dagen bär av. Men jag har mina planer, absolut(:



jag tänker med lättat hjärtat på att det är inte jag som kommer att stå där med gråten i halsen och klump i magen när det över.  Och jag säger förlåt till alla som jag har stängt dövörat till. loveu<3

 
PUSS UNDERBARINGAR, NU SKA JAG UT OCH RAGGA I SOLEN!
2009-04-13
13:08:19

sunnyday

Idag är vädret kanon, ändå så är det ingen bra dag för mig.
Det känns bara jävligt jobbigt.

2009-04-12
19:16:55

,

SOMMAR

2009-04-12
19:14:32

sommar 2009

SOMMAR. GREKLAND. HÅKAN. SOL. BAD. KÄRLEK. FEST. VARMA SOMMARKVÄLLAR. GLASS. RAY BANS. VÄNNER. MOPPE. TIVOLI. DANSA. SJUNGA. FOTO. MINNEN. CRUISA. BLOMMOR. TÄLT. LÄGERELD. ALLSÅNG. SOMMARJOBB. MUSIK. KÄRLEK. KÄRLEK. KÄRLEK.

semester

2009-04-12
13:53:26

trött trött!

En trevlig och väldigt lång utekväll igår med mina nära och kära! Kom i säng vid halv 5 och vaknade kvart i nio. Men vissa är mer sömntutor än mig så jag fick ligga och dra mig till halv tolv.. inte roligt! Men somsagt en trevlig utgång blev det verkligen.

Solen skiner idag och tyckte jag att det var varmt inne i stan så är det ju ännu bättre här hemma! Ingen blåst och runt 10+, exakt så ska det vara! Det blir fram med brillorna och sätta sig ute med en bra bok, fifan vad fint! Sen ikväll funderar jag på att ha en lugn tv-kväll med ostkrokar och cola.. Eller så kanske jag tar mig en cykeltur ut till nån  kompizz, vem vet?:)

Dags att ta vara på dagen och kila ifrån denna lilla låda ett tag.
Bilder från gårdagen kanske kommer upp senare, om min telefon vill som jag.
2009-04-10
16:21:27

Långfredagen

Vill bara få in en hälsning till dom som väl skriver och kritiserar mig i min blogg, kan väl i alla fall skita i att vara anonyma. Det är väldigt fegt att inte kunna stå för det då man skriver det så allmänt som i en blogg. Jag bits inte!

Idag klev jag upp väldigt tidigt, kl 8! Jag låg och drog mig lite innan jag gick upp, käkade lite frukost och vinkade farväl. Efter det så pratade jag en stund med Therése och diskade undan. Sen blev det Firehouse och donken för lite glass.
Och ikväll ska jag vara barnvakt åt Noel, ganska skönt att ha en kväll med honom. Då det är läggdags för han så blir det nog Lword för min del. Kanske sällskap,vem vem? Nu kom Micke, Angelicka, Johnny och Evabritt. Dags att dra! Ha en trevlig kväll!:)

2009-04-09
17:54:02

Easterbreak

Så här fin var jag dagen till ära(:



Jag var även på Erikshjälpen idag där Mäki köpte en fin plåtburk format som ett hjärta med ett mönster av rosor. Jag fick även en bok av henne som jag tror är väldigt bra. Resten av dagen var det skola, bowling och donken. Snart bär det av in till stan igen. Ha en trevlig kväll allihopa, puss♥ NU ÄR DET LOV!

2009-04-09
08:17:27

Skärtordagen 2009

Åh vilken härlig dag! Regner öser ner och jag ser ut som en nätt och blond liten tjej från 50-talet. Läckert! Idag är det skärtorsdag och jag ber till gudarna att denna dag kommer bli speciell(dvs gå halva dagen,tack!).
Men vi får se. En sväng förbi amnesty och erikshjälpen har jag räknat in i min planering idag i alla fall.

Igår stack jag in till stan och var med Mäki, det solades litt' och sen åt jag en massa ostkrokar medans den andra tittade på Färjestad-Hv71 där Färjestad tog hem SM-guldet, gratulerar! (Jag är Modoit, men jag ä int' bitter).

Åh, nu har jag bara ett dilemma kvar innan jag drar till skolan och det är: Vilka skor ska jag ha?
Tyg eller inte tyg? Klack eller inte klack? Det är en dygd att ha för många skor.

Tjingeling dear readers:*
2009-04-08
13:51:13

Allt faller likt som snö.

Sitter här och försöker få lite vårkänsla á la Tomas Ledin. Än så länge har han lyckas väldigt  bra, han och pippifåglarna som kvittrade sagolikt när jag gick med Therése till bussen imorse. Men kan inte låta bli att tycka lite synd om mig, det är typ ingen som kan vara med mig idag så jag tjurar lite för tillfället!

På tal om Tomas Ledin förresten, han är en sån bra låtskrivare. Han och Håkan Hellström är verkligen sommar för mig, och jag har ett par skivor med båda dessa artister som bara väntar på att få poppas i bilen eller på fest en varm sommarkväll!

Nej plikten kallar och jag ska gå. Men jag ger er ett smakprov på Tomas Ledins senaste låt "Håll ut".


2009-04-06
19:27:02

shame on you!

Nej nu sitter jag här med en chipsskål, igen! Nu får jag banne mig skärpa mig. Jag ska köra på en detoxvecka nu fram tills lördag då det är party. KLARA, FÄRDIGA, GÅ!
2009-04-05
11:20:31

recoversunday

Helgen börjar lida mot sitt slut och därför drar jag en lite sammanfattning hur min fre-lör-sön har sett ut: I fredags så blev det först en tur i Birsta där det blev ett X antal plagg som fick följa med mig hem. Sen åkte jag med bävern hem till mig där vi käkade lite pizza och såg på film medans Jessica terroriserade mig med sms och telefonsamtal att "nu är det dags att komma till Robin"! Sagt och gjort, vi stack dit, bävern blev full och jag fick ta hand om min kära kompis.
Lördagen bestod av en massa hushållssysslor såsom tvätt,tvätt och tvätt! Fybubblan säger jag bara. Senare åkte jag in till stan, käkade på biggan och åkte ner till Sundsvall för att kolla på när kusinerna spelade handboll. Resten av kvällen beskriver jag med fest, godis, chips och trött.
Idag blir det Stugan, väntar bara på att skjutsen ska komma. Sen senare i eftermiddag så ska jag med pappa till Birsta.

En sammanfattning som skulle bli relativt kort blev ganska lång, eller tillräckligt lång för att inte ens jag ska orka läsa igenom. Men gott folk, ha en angenäm dag!(:
2009-04-02
20:07:55

torsdag 020409

Hallå där ute i stugorna! Allt väl? Själv önskar jag att kunde göra väldigt mycket saker samtidigt. Jag har ton med skolarbete och det verkar aldrig(!) ta slut. Men det är skönt att Therese har flyttat hit till Ramvik nu så vi kan plugga tillsammans. Vi två har ju ett arbete tillsammans också så då blir det lite sleepovers med plugg och gotta!:)

Imorgon blir det Birsta med Bävern, härligt!

Denna låt för representera den mysiga person jag är och det crapy humöret jag är på just nu.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!