2009-02-28
19:34:02

ljuva lördag

Jag sitter hos Jens nu och  myser. Jag tror och hoppas på att bjuder på film och karra sen för jag är jäkligt sugen!
Men först ska han få duscha klart. Han får ta sig tid för jag sitter och lyssnar på en massa Jason, oooh!
Även att mitt lov inte riktigt har börjat ännu, eftersom jag jobbar ända tills måndag. Men när det väl börjas på måndag, så finns det inget annat än att leva livet, fifan vad härligt!=D Jag och jensa har planerat minsann, ohja.

annars då, vad ska ni göra ikväll?

puss♥

2009-02-28
09:14:30

it's a beautiful day

För att sammanfatta dagarna som gått sedan onsdags, det här har jag pysslat med;
Torsdag: Matteprov och hela skiten, thengan körde utan sin nackkrage och jag kan vill bara säga att jag saknar den.
Den livade upp den annars rätt trötta stämningen som har varit i vår klass nu innan lovet.. Efter skolan blev det först Coop och sen gymmet. Grymt härligt!

Fredag: Thengan bjöd på joltcola och alla var relativt nöjda och glada. Det neutrala bf-gänget tog lite skolk här och var, fast bara halva gruppen, för att det nalkades prov. Nåt som ingen hade pluggat. Menmen,skam den som ger sig!
Efter skolan drog jag hem, fixade käk och åkte sedan buss in till stan igen, för att först träffa Anton Hörnfeldt och testa toilen. Han visade mig det dösnygga tyget och sen åkte toilen på. Det är några detaljer som ska fixas men jag tror att slutesultatet blir tipptopp! Efter det drog jag hem till Ekkin. Vi repade...lite grann men det blev inte så mycket rök i salongen. Men vi kan inte vara bäst jämt.. Samuel kom och tittade på film med oss efteråt, där vi bjöd på chips, godis och "Amelie från Montmantre".


Vad händer idag? Jobbet kommer nu först, jag ska försöka få igång lite allsång med Rebecka. Jag är lite sugen på det faktiskt. Sen ska jag hem och vänta på att jensaboy kommer. Så långt har jag ungefär kommit i min planering.

ha en bra dag!
2009-02-25
17:57:14

Onsdag

Idag har vi haft en utedag med bf-06. Det var väldigt roligt, nåt som jag och många fler vill göra om!
Ikväll blir det att simma några längder, basta och äta apelsin.

puss söta läsare♥

2009-02-23
10:05:28

230209

Åh, vad skönt det är att träffa brudarna igen! Vi sitter och lyssnar på Candy shop med 50 cent. Låten suger men vi tycker det är roligt att sjunga, locka till sig lite folk med våra lollipops!;D
Sen är det käk. Jag tror det bjuds på kebab, mumsfilibabba! Sen har jag bara en låååång skoldag framför mig innan det är time att bege sig hemåt och fira min syster som fyller 19 år idag, grattisgrattis!
Jag hoppas att hon har bakat en himla massa och gjort en smarrig tårta som hon brukar. Hon är kung på att baka och laga mat! Jag tror hon skulle göra marängtårta, vilket jag tror går väldigt lätt ner i magen,hihi.

Nej, man kanske ska börja med arbetet i datan. Det tar ju sin lilla tid.

ha en bra dag♥

2009-02-22
17:16:27

för en lång lång tid.

någon dag är jag din jakttrofé som du övergav

2009-02-22
14:46:42

jag hatar söndagar

Helgen lider mot sitt slut. Fybubblan säger jag bara. Denna helg har varit sämst! Allt och inget har hänt, det har varit sjukt tråkigt nästan hela tiden och ja, då man har tråkigt och bara sitter still så får man ju tid till och tänka. Nåt som jag har gjort alldeles för mycket dessa dar. Nej blä, dags för nya tag!

Vilken snö oväder det är ute,  huga. Men jag tog mig en liten promenad i alla fall, så att tankarna fick  vandra fritt. Det behövdes!  Nu sitter jag här, fräsch och pigg med lite håkan som poppar ur högtalarna, sånt är livet!=D

Nån annan än jag som märkt att The killers har typ visats på alla kanaler i helgen? Typ det enda som gjorde helgen underbar nån stund emellanåt! Synd att dom inte har nån spelning i Sverige förutom på Hultan, det känns lite långväga. Men ja, vad gör man inte för musik?

2009-02-21
11:34:11

it's not important for me to stay cool

Gårdagen var jäkligt skön. Jag tog det lugnt med en del av gänget här hemma hos mig. Vi bunkrade upp med poppisar, och en massa chips, sen slog vi på Edward Scissorhands! Är det nån som sett den filmen? Den är sjukligt bra vill jag då lova. Och Johnny Depp är ju fortfarande lika het även fast han har typ en mopp på huvudet!
Efter filmen schasade jag hem alla, för jag var dötrött. Har man varit sjuk hela veckan och sedan busat med kompisarna så är det ju lätt att det leder till utmattning.

Nu idag, så har jag ingen aning vad jag ska göra. Jag ska nog ta mig en lika skön springtur som igår i alla fall. Sen ska jag nog fara med pappa in till stan och kolla ut en present till storasyster som fyller 19 år på måndag. Men jag tror nog att kvällen tillbringas med mina engelskaböcker, wiho. Så extremt superkul... Dom helgerna jag är ledig så finns det aldrig nåt att göra, men sen när det är time för lite jobb, ja då vill alla att man ska festa och ha superskoj! Åh, det krockar ju så jävla mycket i planeringen. Ahja, hittills har jag ju klarat mig med bravur.

dags att hoppa in i duschen, cya later alligator!

2009-02-19
16:59:24

great counting guys

Haha, idag fick jag reda på att jag tydligen hade "30" timmars frånvaro. Wie, vad skoj! Jag blev så förbannad så jag gick och ställde allt tillrätta, då det visade sig att dom räknat fel. Se vad man måste hålla koll på dom vuxna, herregud!

Haft en trevlig dag annars? Min har flutit på utan större bekymmer. Hanna och Anna kom ner till caféterian och höll oss bf:are sällskap och vi gjorde ett test som visade hur bra vi är på att ragga. Jag, Hanna och Anna fick världsvana. Man håller ju måttet så att säga;D Härligt härligt!
2009-02-18
19:40:52

It's tv-time!

Ikväll är det säsongsstart för Greys anatomy kl 21.00 på kanal 5.
Själv ska jag bunkra upp med popcorn och en massa choklad=D



HA EN SUPERKVÄLL! Puss(:
2009-02-18
08:57:06

180209

Alltså, kylan försvinner ju aldrig! Och det är ju kallare i skolan än vad det är ute. Usch, har dom inte råd med lite värme till deras hårt arbetande elever?
Nej,fy. Jag pallrade mig till skolan idag, men jag tror jag går hem sen efter engelskans slut.
Jag är helt enkelt inte pigg för fem öre!

ha en bra dag. ♥

2009-02-17
21:02:21

Brr, och fy vad frysigt.

När jag skulle ta mig en kort promenad denna afton, så märkte jag ju att " men shit det är ju svinkallt ute"(jag har ju varit inne i två dagar). Så ja, när jag gick igenom Ramvik så fick jag hela tiden värma upp mina ögonfransar med fingertopparna!!! Hur sjukt är inte det?

Nej,time for bed. Ska man orka med plugget imorgon så är det nog dags för nattinatti.♥






2009-02-17
16:26:10

SÅ FINT!

Den här jackan vill jag ha till sommaren!
Från h&m 298:-   SÅ TJUSIGT!

2009-02-17
11:06:16

en dagens!

dagens mående: jag är fortfarande en sjukling.

dagens låt: Oasis - Champagne supernova.

Dagens smink: Absolut ingenting.

Dagens frisyr: Utsläppt och oborstat för tillfället.

Dagens klädsel: Min sköna lila morgonrock!

Dagens händelse: Är nyuppstigen, så att therese har ringt?:)

Dagens vill ha: Pengar!

Dagens saknad: Kompisar och ork.

Dagens behov: En varm och skön dusch.

Dagens köp: Niente.

Dagens mat: Lite fil med flingor och ananasskivor.
2009-02-16
17:14:46

Vårt hemliga projekt!

inlägg från mina kära vän Anton Hörnfeldts blogg http://antonhornfeldt.blogg.se

"Okej, så tiden har kommit för att avslöja ett av mina många projekt som har jag nämnt, men hemlighållit, nämligen det jag och Frida Lindberg har tillsammans.

Den 21 mars uppträder tösen på UKM festivalen i Härnösand. Tillsammans med Elin bildar hon bandet "Heartbeat", där hon låter sin fantastiska röst frysa tiden i rummet. Lovely.

Den 21 mars kommer hon att stå där på scenen, i en klänningen som jag både designat och sytt upp!
Skissen har varit klar i ett par veckors tid nu, häromdagen blev jag klar med toilen och igår beställde jag tyg. Jag ska absolut försöka fixa några bilder på henne i klänningen när den är klar, så att ni får se."


Jag tycker det ska bli enormt kul att hjälpa min fina vän med sitt första klänningprojekt (om jag inte minns fel).
Det är en klänning i 50-tals anda och jag har sett skissen, det kommer nog bli superfin!
Det ska ha en färg kallat koboltblå.(lite osäker på namnet) Jag ser fram emot UKM då jag både får spela med Ekkin samt visa upp en vacker kreation á la Anton Hörnfeldt! :D Kom dit, lyssna, njut och och skåda!
2009-02-16
12:20:06

160209

Usch, jag har lyckas få mig nåt släng av nåt skit så nu ligger jag hemma och är sjuk. Det hurrar vi ju för :(
Men jag har fått i mig lite käk och nu lyssnar jag på musik, så det kanske är på bättringsvägen? Vi får hålla tummarna!
2009-02-14
21:37:32

girls night out

Igår var det fest! Det var väldigt lyckat med brudarna Marre,Hanna och senare även Linda och Yohanna!:) Det var en riktig sån "tjejkväll". Sånt är alltid trevligt. Man behöver ju inte ha manligt testosteron omkring sig hela tiden;)
Ochja, man mådde ju som man mådde idag men upp till jobbet blev det i alla fall. Man är ju en fighter! Dagen flöt på utan problem och eftersom det är alla hjärtans dag så var det lite extra fika och roligt på jobbet också;D

Ja just ja, jag fick ju ett paket på posten igår. Ett alla hjärtans dag paket alltså. Det var väldigt spännande, hihi. Im not telling u what's inside;)

Och idag tog jag mig en rejäl återställare från dagens partaj, och den återställaren  var en härlig springtur. Den behövdes vill jag lova!

Nu sitter jag och lyssnar på Oasis, ska strax sova. Det är ju en arbetsdag imorgon också!

Puss&Godnatt mina hjärtan.
2009-02-13
11:31:20

och så var det helg!

Vilken solig och fin dag! Sitter på skolan nu och väntar på att vi ska börja. Idag ska vi redovisa en låt som betyder mycket för oss och som har gjort det en längre tid. Jag har tagit Europes låt  - Carrie.  Sen ska vi också redovisa en bok vi har läst, men det är bara onödigt drabbel;)
Sen måste jag rusa ner på stan innan två bussen går hem. Jag måste nämligen byta min plattång som jag fick av mamma i födelsedagspresent. Plattorna vill aldrig bli varma, om det nu inte är jag som gör nåt fel...

Ikväll är det så jävla mycket party med fözan och larsson! Hojta vettja good ppl =D

2009-02-12
18:37:13

en bister vinterdag

Sitter här och lyssnar på Tomas Ledins nya låt "håll ut". Den är väldigt bra tycker jag. Han håller alltid måttet och denna låt är en riktig sommarlåt som gör en otroligt taggad inför vad som komma skall!

Annars har det varit isande kyla idag. När jag skulle gå ifrån busstationen imorse så var det många outhärdliga minusgrader som mötte en och kroppen var alldeles borta när jag kom till skolan.
Och när jag väl kom till skolan så möttes jag av lite värme av alla söta kompisar, tss.;D Sen har jag fått en liten dialektskada, genom att jag har pratat skånska i princip hela dagen känns det som. Hoppas det går bort.. Vill ju ha tillbaka min sköna norrländska...

Väldigt dålig uppdatering jag vet, men jag har liksom  idétorka. Det har varit samma saker hela tiden och en massa på en gång men jag vet; Jag ska skärpa mig!

Igår fixade jag och Ekkin musiken till min nya låt som jag har skrivit, det blev jättebra:)

 xoxo fridis
2009-02-11
12:44:40

<3



så grymt! en tjej får komma upp på scenen och ja, där händer det en del grejer.
checka in!
2009-02-09
18:57:49

Min måndagskväll, 090209

 Kvällen blir följande;

  • Barnvakt
  • Springtur om knäna tillåter.
  • Plugga
  • Titta på Lword 

Härligt härligt!=D Min dag har gått otroligt snabbt, även fast det har varit rätt tråkig. Hur kan det komma sig?
Äh, tomt babbel. Puss så länge!

2009-02-09
10:42:14

090209,lektion

Sitter på datan nu, jättekul. Nu tänker ni säkert; har denna flicka inget intressant att skriva om?
Jo faktiskt! Eller ja,det är väl mer en lustig grej egentligen.
Jag satt och tittade på "Beck, flickan i jordkällaren" igår. Precis i början är det ju ett par som ska mysa till det inne i jordkällaren där flickan ligger död. Vem är killen i det där paret? Jo, BJÖRN GUSTAFSSON! Jag höll på att garva ihjäl mig. Det är ju väldigt lustigt att en av Sveriges bästa komiker är med i en thriller och hittar en lik... Och pussar en tjej! Mycket kan Björn göra men att pussa en tjej, det är inget jag föreställer mig!;o
Eller,vad tycker ni?
2009-02-08
20:55:52

lyssna och njut!

jag har lagt in den förut och jag gör det igen. En underbar låt helt enkelt!
2009-02-08
14:37:03

det bara fortsätter!

Snart är jag rejält insnöad. Och jag som skulle till Sundsvall idag! Jaha, nu blir jag tvungen att gräva ner mig ännu mer i allt detta skolarbete.. fan också.

2009-02-08
11:02:40

080209

Snön bara vräker ner och jag får världens julkänsla.. Jäkligt knepigt!
Igår blev det handboll hela dagen och efter det så sov jag mestadels hela dagen. Dålig uppdatering jag vet, sorry!:(
Men Ramvik vann mot Brännan, YES! hihi..

Idag ska jag plugga för hela slanten, det är ju prov imorgon i fritidskunskap!
2009-02-07
08:51:39

oh holy mother!

Så jäkla roligt vi hade igår, helt sjukt! Den där var verkligen det roligaste jag har varit med om på länge.
Vi firade ju  Mattias igår och ja... Som ni märker blev det väldigt lyckat! Mycket folk och mycket skratt :)

Efter att ha tjatat på Jens från typ kl1-2 på natten, så fick jag äntligen åka hem och sova. Sova lagomt till a-pojkarnas match nu idag kl halv 10. Aja, vad gör man inte för sina boys?

hörs sen! kram

2009-02-06
14:45:17

en panghelg!

vägen till den jag är; Klar! Så jäkla skönt. Jag har verkligen slitit med detta arbete och jag hoppas innerligt att det lönar sig. Anledningen till varför jag inte bloggade igår var för att jag studerade supermycket! Btw; Jag fick Vg+ på svenskan, sen Mvg på ULS:en och i princip alla rätt på engelskaprovet. Så jag hoppas det flyter på så här!=D I'm a roll!

Denna afton ska jag tillbringa först med några sköna brudar hos Therese. Vi tänkte slänga i oss lite käk innan grabbarna kommer senare på kvällen, då ska vi fira Mattias med lite nasty stuff. Hehe, jag längtar!

Imorgon blir det handboll på hallen, Apojkarna spelar mot Sundsvall och Brännan. Hejaheja vad spännande
!
2009-02-04
20:04:36

040209

kom precis in från en långpromenad, det var väldigt skönt. Det känns som man har suttit inne i flera veckor och bara pluggat,vilken säkert stämmer också.. Det är mycket kvar som ska göras. En himla massa inlämningsuppgifter som ska vara inne på fredag, en massa böcker som ska vara utlästa samt ett engelskaprov imorgon. Woho, im in a roll!

Fast idag gick jag hem tidigare. Jag har ju fått sån huvudvärk hela tiden. Jag har ju fått glasögonen så det kan ju inte vara där problement sitter, men vi får se. Det kan ju faktiskt gå över!

När jag kom hem så sov jag i typ 3 timmar medans jag tvättade två maskiner. Så jag har gjort nytta även fast jag var hemma. Sånt är ju alltid skönt att ha på sitt samvete:D

nu är det duschen,fika och plugga som gäller! puss
2009-02-04
07:41:01

it's freezing!

Ville bara säger att jag tänker på er i detta kalla vinterland.

brrr, iskallt!
2009-02-03
21:40:42

bilder säger mer än tusen ord

Lite bilder från dagen som varit!

Baguette med salami och brieost + lite av therese potatissallad, rutigaduken


Berran och Billan studerar flitigt!



Jag och Noel tränar poser!:)



Nu blir det lite glassätande med therese. Hejs!
2009-02-03
17:29:17

030209

Jag hade tänkt att lägga ut några bilder från dagens aktiviteter men datorn ville inte riktigt samarbeta just nu, men om det börjar lyssna på mig sen så får ni såklart lite pics att titta på! :)

Var med Billan och Berra på rutiga idag, vi hade ett stort jäkla hål som behövde fyllas, så vi satt där från kvart i 11 till 1 och bara åt och åt. Men det är väl det som livet delvis går ut på? Att njuta av mat menar jag.
 
Jag fick även mina Donna Karan glasögon idag, grymt snygga! Men somsagt, datorn vill inte dela med sig så ni får se dom i nästa inlägg förhoppningsvis.
Vad ska ni göra ikväll då?:) Jag har prov på ett kapitel i engelskan imorgon, så Therese kommer hit och pluggar lite med mig. Alltid trevligt med en pluggkompis!

Dags att hjälpa pappsen med maten. Idag blir det pasta med kycklingsås. Mums!

2009-02-02
20:36:00

020209

Just nu är jag så grymt trött. Klockan är halv 9 och jag tror jag ska gå och lägga mig.
 Det har varit en lång dag. När jag kom hem från skolan idag så gjorde jag min berömda wok till kära familia :)
Jag får kanske slänga in receptet här, typ imorgon. Den är verkligen smarrig! Men jag tog mig dock aldrig ork till att plugga sen efter maten. Vi ska ju ha arbetet "vägen till den jag är" inlämnat på fredag och för att fortsätta i samma goda anda som jag har gjort hittills, så måste jag nog se till att ta mig i kragen och finslipa lite innan domedagen.

Den här veckan tror jag att mina nya glasögon kommer! Jag har aldrig haft glasisar förut, så det är faktiskt ganska spännande! Fast kommer nog mest ha dom när det ska läsas, vill ju inte ha dom jämt heller..
Så fort jag får dom lägger jag in en bild här, dom är ju så tjusiga!

Nej, nu ska jag pallra mig i säng. Det är ju faktiskt en dag i morgon också.
Godnatt, Puss!

2009-02-02
18:37:07

Minimuffins med choklad

Receptet från Dagensmuffin.se




30 portioner i små formar, dom godaste muffins som finns!

150 g margarin eller smör
2 dl socker
1 ½ dl vetemjöl
½ tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
2 ägg

Sätt ugnen på 200 grader. Smält fettet och låt det svalna lite.
Placera småbrödsformarna på en plåt. Mät upp socker,
mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål, sikta i kakaon.
Tillsätt smör och ägg och rör ihop till en smet.
Fördela smeten i formarna. Grädda i mitten av ugnen i ca 12 min.
Låt dina muffins svalna övertäckta på ett galler.

Sikta gärna över florsocker eller lägg på en klick grädde
garnera med frukt eller bär! :)
2009-02-02
10:15:44

måndag, skola

Jeans från märket Acne , 950:-
Grymt snygga!



Sitter på datan just nu. Vi ska egentligen hålla på med nåt Powerpoint grejs som ska lämnas till Svenna. Men istället sitter jag och tittar runt på olika kläder. Det är ju mycket roligare!=D
Idag ska jag vara barnvakt, sen blir det plugg ikväll med en massa varm choklad. Jag fryser så jävulskt..
Vi hörs efter skolan:)
2009-02-01
17:34:49

010209

Hej på er och godkväll!
Haft en gó helg eller?:) i mitt fall så har jobbandet tagit en stor del av tiden denna helg, men jag hann även med lite mys med film och chips hos Jens igår. Det var riktigt trevligt! Egentligen känner jag mig alldeles för trött för att skriva, är typ helt tom i huvudet. Och såna helger som är "jobbhelger" för mig så finns det kanske inte så mycket att säga heller.
Men ahja, nu ikväll ska jag nog se en bra film och käka en massa kanel knäckebröd samt dricka lite te! Det är ju så gott.
Har inhandlat lite mer kanelknäcke eftersom jag har vräkt i mig allt rekordsnabbt. Pappsen och jag for till Coop och handlade lite så jag kan överleva kvällen. Onödig information men för att skriva ett relativt långt inlägg som inte tar 5 sekunder att skumma igenom, så får jag nog dela med mig om dom mest ointressanta sakerna just för tillfället. ;p
puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!