2009-10-28
20:36:35

are we human?

Det var jäkligt härligt att gymma idag, och sällskapet för den här gången var Thengan! :D Hon är för söt alltså, allt hon gör, och hon liksom hoppar omkring och är glad hela tiden. Det smittar ju av sig!

Imorgon ska jag försöka laga ihop en finmiddag innan det blir party för hela slanten. Det ska bli grymt roligt, jag ser fram emot det!
I helgen måste jag försöka få klart alla uppgifter från APU:n också, men tar jag mig tid så ska det nog också rulla på utan problem. :)

Kvällsfika på ingång, sen blir det Grey's Anatomy! Tjingeling♥

2009-10-27
18:19:49

hejsan hoppsan lillebror!

Kom hem för en stund sen, har varit i stan och övningskört. Det gick toppenbra! :D Jag har även lyckats slängt i mig lite käk, och fick mig ett trevligt samtal ifrån tidningen. Undra som flundra vad dom ville? Jo det vet jag, men än säger jag inte! Vi får se hur allt går först.

Nu ska jag slänga på mig träningskläderna och dra med persson på gymmet. Det ska bli så härligt att få komma igång med träningen igen! Hoppas ni alla får en trevlig tisdagkväll. :)
2009-10-25
20:22:16

just for one day

"jag tänker på dig och mig igen
utanför porten
du vet, när snön precis hade börjat falla.
du tittade på mig och sa: "du är så vacker"
Du höll dina varma händer på mina kinder
våra ögon möttes och vi fick vår kyss
där mitt i natten på stadens gator
Den där vintern för inte så länge sen
Våra små ögonblick som vi fick
kommer jag minnas förevigt.
Du gav mig den kärleken
som en annan hade kastat bort så snabbt
du gav mig den kärleken som den andra förbrukade så
jag kommer aldrig glömma dig"

Jag har fått en jäkla massa bevis nu på att det fortfarande finns sanna skitstövlar. Jag vill verkligen bort från denna stad.

Idag har jag kört bil och Noel har målat hela ansiktet samt håret i blå färg... Det går inte att få bort, vattenfast kallas det visst. Och jag saknar, jag saknar så det värker. 
if we just could be heroes...

2009-10-24
14:31:29

check it out!

Dance tribute till Michael Jackson.
Den första är från Uddevalla och den andra från Stockholm. Vilken tycker ni är bäst?
Personligen tycker jag Uddevalla, det verkar som en sån överraskning för alla. Kolla på paret bredvid killen som börjar dansa först på torget. Kolla in, riktigt grymt!
2009-10-24
12:44:35

'

Vilken jävla kväll igår, fyfarao. Poliser till höger och vänster, rävar som tar skor och jag med min hungriga lilla mage... Nej, en upplevelserik kväll igår vill jag lova även om den kanske inte bjöd på trevliga överraskningar alla gånger.
Men trevligt sällskap hade jag, det må jag säga! :)

Jag tänkte bara titta in och säga att jag lever och är OK.

PUSS
2009-10-21
19:36:36

alltid är det nåt.

Dålig update, jag vet! Men blogg.se funkar verkligen inte som det ska, nån annan som det krånglar sig för? Min blogg är extremt seg, jag kommer knappt in för det mesta.

Ah, nu vet ni det i alla fall.
Livet i största allmänhet rullar på med bra fart, hur ska jag hinna med mig? Jag har en fet inlämningsuppgift, ett prov som också är rätt med fett(försökte mig på en liten "vits"..typ) och sen har jag väl den där grejen med att få tid för allt och alla. Det kan kännas rätt krångligt just nu, men ja som man säger: om man inte har tid så får man försöka hitta tid.(typ)
Sen får ni alla hålla tummarna för en grej som förhoppningsvis kommer gå vägen för mig! JAG VILL VERKLIGEN DET. Och även om jag inte kan säga nåt nu, så jag lovar- ni kommer få veta det så småningom. :)
Sen har jag och Jens fått en spelning den 11 december. Väldigt lång tid kvar, jag vet. Men då har vi tid och planera, tack och lov! Lite jullåtar blandat med gamla dängor, det känns askul! Det ser jag fram emot. Och att vi får betalt gör verkligen inte saken sämre.

 Ikväll ska jag slänga mig i soffan och kolla på "Gossip Girl" och "Greys anatomy" och vånda mig inför sista dagen på min praktikplats imorgon. Fyfarao vad trist det känns. Men jag ska komma på ett litet återbesök efter lovet, det vill både dom och jag så gärna! Jag ska även bränna en skiva till dom, med mina och Ekkins små covers, dom vill ju höra förtusan. Så imorgon ska dom få lyssna på finmusik. ;D Hörre ni, ha en mysig kväll. Nu ropar min sköna soffa: " Frida, kom hit och mys!" Ja, vem kan motstå det? Godafton. :*
2009-10-19
06:50:24

fortsättning






Min blogg har nåt fel just nu, den vill inte ladda upp några fler bilder..

Ahja, ha en bra dag!:*
2009-10-18
21:03:21

181009

Godkväll gott folk! Jag känner att jag har mycket och berätta.

Men jag kan ju börja att svara på kommentaren som en viss "Anonym" har skrivit till mig: Nej, jag hatar inte Lotte. Visst, vi båda har haft våra beskärda delar av konflikter med varandra. Men jag kan inte påstå att jag nånsin hatat henne. Vi har pratat med varandra och kommit överens om att det finns inget gammalt groll längre, och det är ju faktiskt inte vi två som ska vara osams med varandra. Ska vi vara arga så är det ju faktiskt på en annan? Himla intriger, jisses! Eller vad säger ni sötnosar?
Så, nu lämnar vi det! Hoppas du kan vara lite mer specifik med ditt namn nästa gång. :) Jag menar: Anonym? Det känns lite väl... barnsligt. Jag är ju mer face to face-typen. ;)

I fredags var det party hos Emelie. Det var väldigt trevligt! Rätt mycket folk, nåt nytt ansikte, och en massa singstar. Bålen var häxad och Linnéa var bänkad hela kvällen framför singstar. Ja, vad ska man säga? Ja, i alla fall: grattis Karlsson och tack för senast! WIE.
Jag hoppas förresten att en viss dam fick sin säng varm tillslut, kände mig lite olustig som inte orkade hjälpa till.*fniss*

På tal om party förresten. Den 23/10= sundsvall baby! Festa hela natten.. eller nåt sånt. Trevligt folk ska dit och jag ska må. Som alltid! SES DÄR! :D

Innan kvällen lider mot sitt slut så bjuder jag på några bilder från kalasandet i helgen:






Ska försöka lägga in resten av bilderna sen. :)





2009-10-14
22:01:46

hehehahe

Fan vad ont i magen jag har efter alla chokladbollar. Men gott var det! Bra jobbat. ;D

Det gick bra och jobba idag även om jag var ganska omotiverad i början. Men förtusan, när man väl sätter i gång så är det inga problem!

jag lever och mår gött, puss
2009-10-13
11:56:24

CALL ON ME

Den där varma goa duschen gjorde verkligen sitt, jag är en ny människa! (Y)
Nu ska jag städa undan lite på rummet innan jag drar in till stan på körlektion. Jag är inte så taggad för det idag men det är bara att bita ihop och göra det. Sen ryktas det om att jag ska bli bjuden på middag. Nej men vad säger man, tusan vad fancy allt är! Frida lever i glamour skulle jag vilja påstå.

2009-10-12
11:43:47

-98



Nån som ser vilken av dessa småfisar jag är?

2009-10-11
16:00:52

you look at me,like you did

Till er, kära läsare. Lyssna och njut!



Hej på er alla, jag hoppas ni mår bra! :)

Denna veckan har det varit mycket vill jag lova och jag har fått mig en tankeställare om både det ena och det andra. Det känns som om jag måste omprioritera i mitt liv med start NU.
Det finns så många som jag måste rannsaka i min umgängeskrets som det känns just nu. Jag har oftast sagt att jag aldrig blir förvånad över vad mina nära eller bekanta gör eller ställer till med, men nu blir jag det. Jag blir förvånad. Jävligt förvånad t.o.m! Och ska jag vara helt ärlig så om jag kunde så skulle jag gå tillbaka för ungefär 2 år sedan och ändra en massa. Jag skulle nog försöka radera ganska mycket. Men nu kan jag inte det, jag kan bara lära mig av mina misstag, oh huga vad många det har begåtts också! Jag har gått med skammen i mig ganska länge nu, med tanke på hur många jag har gått bakom ryggen på, ja blåst helt enkelt. Skammen kommer nog alltid hänga över mig lite grann, i alla fall i denna stad.

Jag måste som sagt börja rannsaka, även mig själv jag vet! Men det är nog dags att säga hejdå till vissa som jag har haft i mitt liv så länge för vi har fan inte samma värderingar längre, inte samma respekt.
Samtidigt måste jag börja lära känna mina nya vänner, se dom och lära känna dom. Vem vet vad jag missar? Det kanske är en ny ängel bakom hörnet. :)

Jag vill bara säga en sak till; det man trodde att man hade säkert, försvann lika snabbt som det kom. Det kommer aldrig mer att hända, jag lovar det.....

Sen saknar jag faktiskt mitt "gamla liv". Jag gick till skolan, jag möttes av mina underbara vänner, skapade musik och var allmänt irriterande för omvärlden. Varför kan jag inte få det, bara för en dag? Leka av mig, med mina gamla gamla kamrater. Usch, jag saknar er varje dag, det gör sjukt ont i lillhjärtat mitt, faktiskt!


PUSS SÖTNOSAR.

2009-10-10
10:31:15

:)

Natten var relativt sömnlös men ingen tid att klaga nu inte! Jobb idag och efteråt så drar jag direkt till Hanna. :)
Vi ska laga lite mat och må gott, sen får vi se om vi får sällskap också.

Nej nu ska jag skynda mig på här, hej så länge!
2009-10-09
17:53:49

091009

"Gamla Bettan" fick lufta sig till kyrkogården idag. Jag och pappa for dit, sen visade jag honom Emmas grav. Han tyckte det var jättefint, och jag håller med. En massa fina hälsningar och blommor. :) Sen blev det farfars och morfars gravar som fick sig lite ljus och värme som håller dom sällskap om nätterna.

Nu håller vi på att göra lite käk. Idag lagar vi fläskfile med pommes, kantarellsås och sallad. Inte helt fel tycker jag! Hoppas alla får en trevlig fredagskväll, det ska i alla fall jag ha. :)

puss på mina gryn
2009-10-08
17:57:39

Goddag säger jag.

Trots min trötthet så känner jag mig ändå sugen på att skriva om mina upplevelser och intryck dom senaste dagarna. Jag kan börja med att säga: Den andra körlektionen idag, första gången i riktig och då menar jag RIKTIG stadstrafik! Suveränt gick det, jag citerar min lärare Jonas: " Ingen brukar få köra såhär mycket och såhär svårt på ANDRA lektionen, men ja, jag är så impad så vi kör på en gång va?" och "Nej du Frida, jag är mäkta imponerad(!), mäkta imponerad alltså! Inte många kan köra såhär bra på sån kort tid som du har övningskört." Bra att höra eller? Seriöst, jag får skryta. Vet ni hur mycket jag kämpar på med körkortet just nu? Och ja, jag vet. Det är det många andra som gör. Men än då vet ni ju själv? Man kämpar med nåt somfan, och sen får man det bekräftat av nån annan, nån kunnig. Då ska man bara må, så gör det: Må och ta åt er!
Det känns också skönt att veta att det faktiskt går framåt, både med teorin och det praktiska! :D

Annars då? Ja, igår var jag ganska krasslig faktiskt. Men jag var tvungen att sticka till tandläkaren i alla fall, det går framåt där med kan jag ju säga er. Det känns också skönt, jäkligt skönt! Efter lite velande fram och tillbaka så stack jag sen på stan med mamma, åt italienskt denna gång. Gott som tusan!

Mamma fixade gómiddag när vi kom hem senare på kvällen också: spaghetti och köttan, hur gott? Jäkligt gott!:) Efter det blev det en promenad och senare en film. Vi såg "music and lyrcis". Efter det blev det lite sms med en nattuggla innan jag somnade sött.

Nu idag var jag på mammas jobb, jag fick en spelning(betald) och jag fick vara på avdelningen där alla sköterskor, läkare(mamma jobbar på sjukan) m.fl får öva sig på att ta sprutor, HLR, sätta kanyler osv. Grymt spännande!

Nej men se, vilket långt och fint inlägg lill-fridis fick till. Det är inte varje dag, eller hur?
Dags att tajma med lite käk här. Vad sägs om makaroner och korv? Det kommer bli så smarrigt! ( mat är toppämnet i min blogg<3 )

Och förresten: folk får tydligen bete sig hur dom vill i den här stan? Intriger så det skriker om det. Den här madonnan tro hon kan försöka få med mig, men icke! Jag är mycket klokare nu än förut. Så jag säger: byebye!

På  återseende mina små duvor
/Eder Limpa



2009-10-05
18:08:09

MÅNDAG

Då var den här måndagen avklarad, känns grymt skönt. Och jag är mätt och belåten, behöver jag säga mer?;)
Ikväll blir det tv-mys med nåt Lword avsnitt, jag måste ju spana in Shane och Carmen, shit alltså. Jag vill ha godis också, men vi får se hur det blir. Sällskap,nån? Heaheha.

Imorgon är det lite jobb, den som vill får meeer än jättegärna smsa, det är så trevligt tycker jag. :*

PUSS

2009-10-04
21:02:25

FEST HOS K-SSON


HELLO GOODLOOKING


VI KAN FAN I MIG FÖRTÄRA ALKOHOL!


ROSE-ANNA!


EXTREMT SKÖNA TJEJER, ROSANNA OCH SANDRA.

FRIDIS PÅ VIFT.


JAG BA SÄG: PEACE!(Y)


OJ VAD MYCKET FLICKOR, WHAT TO DO?!


VEMS HAND?


Denna bild får avsluta inlägget. Jag vill bara säga tack för en trevlig kväll med långa stunder av prat och goseligos. Jag säg ba: PEACE OUT!







2009-10-04
11:17:01

,

Jag är vaken! Eller vaken och vaken, jag ligger i nån slags halvdvala.. Är det konstigt efter gårdagen?;)
Nej  men det var trevligt. Jag drog hem till Emelie där det var party.
Det var jag, Lotte, Emelie, Sandra, Roseanna(hihi), Rantala, Moa och Marre. Det var väldigt roligt, ett tag.
Efter några glas för mycket och lite lurig dricka så åkte Fridis hem. Det var verkligen för det bästa! Men det var synd, jag svek "laget" för toan, haha.
Hemfärden borde ha dokumenterats, jag skulle ha garvat och skämts ögonen ur mig om vart annat. Jag undrar hur glad min käre chaufför var på en skala?

Nu väntar jag på att Karlsson ska vakna ur sin lilla dvala och skicka bilderna. Det ska bli trevligt att höra vad ni tycker, eller vad säger ni, partymembers?;D
2009-10-03
11:29:06

031009

Jag har ingen aning om vad som komma skall idag, vi får helt enkelt se. :) Jag fick ett erbjudande av Emelie Karlsson att sitta hos henne och dricka bärs och senare dra till Nilsson. Vi får väl la se som sagt. Först av allt ska jag ut och tuta med bilen, wie så roligt!

Middagens hos Linnéa igår var himla smarrig. Det blev potatisgratäng med Neas specialar-kyckling! Till sällskap fick vi Inger och Krister också, inte illa inte. Jag fick även ett glas smultronvin som smakade sjukt gott. Det hette nånting med "red gold", testa den!
Efter middagen kom det lite folk på besök, och vi spelade "med andra ord". Jag hade ganska mycket flyt även om jag inte vann, oturligt nog... Men minaförklaringar var dock av världsklass! Inget snack om saken. Nej jag är stolt över min insats i gårdagens omgång "med andra ord". ;)

2009-10-02
12:23:01

021009

Allt är bra, jag måste säga det. Livet leker! Men dom senaste dagarna har jag liksom känt nån dold ilska, på nån, på några.. Jag vet inte, det är hemskt. Dom har inte gjort nåt speciellt. Dom bara finns till egentligen. Men det är väl det som är det frustrerande.
Att dom bara glider omkring, gör som dom vill utan nån respekt för andra och framförallt: utan förståelse för att dom sårar andra, undermedvetet? Dom har nog ingen aning att jag känner som jag gör, dom är alltför självupptagna antar jag.. Jag vet inte, kanske är det jag som måste gå vidare, utan vissa? It's time to move on!
Och jag tackar fan Gud att vi avslutade allt i tid, jag är jag(!) och du är du.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!