2009-05-28
20:48:41

Godkväll

Nu börjar jag tillfriskna, så imorgon drar jag till skolan, rockar fett med mig och T.Bs redovisning, stan och marknad.
Sen blir det  hem och göra sig fin!=D
2009-05-26
13:41:12

im way up high

Solen är framme stup i ett vilket gör det hela väldigt svårt att finna tid till att uppdatera varje dag.  Sen i söndags efter min och älsklings mysdag så har jag legat hemma i feber och en fet jäkla förkylning. Sånt man önskar nu till helgen då det är tivoli och allt? Nix! Men det nu gäller det att kurera sig med massa grönt te och smoothies, sånt sitter fint i magen!

Helgen som var bjöd på både det ena och det andra, skåningar, en massa bilåkande och utbildning med A. Det var ganska drygt men det var ju tur att det fanns underhållning om man säger så!;D Senså satt jag, Jens, Ekkin, Mallan och Jenny nere vid sjön och hade det mysigt en stund, tills vi drog hem till mig och konsumerade stora mängder poppisar! Jag bara dog, det var så gott! Har ju "godisförbud" tillsammans med papppa för tillfället, får bara äta en gång i veckan, men hittills har jag klarat mig riktigt bra faktiskt. Jag är så stolt! Hehe.

Så, jag antar att alla taggar inför helgens bravader, tivoli, marknad osv. Vi kanske ses, who knows?

+att jag har fått några hundralappar xtra från spelning. wie!

2009-05-23
21:29:55

its just what I feel.



I JUST CANT BELIEVE THAT I'M LOSING YOU
2009-05-23
08:45:54

i'm in my strawberry fields dancing around

Att kliva upp kl 8 på en söndag då man inte ens jobbar? Nejtack! Men vad gör man inte för lite kunskap och äventyr(?) långt ute i skogen bortom våra gränser. Snart kommer A och hämtar mig sen drar vi och jag har en känsla av att jag kommer somna i bilen. Lite käk är packat osv, så jag inte hamnar i koma eller nåt. på vägen dit.

Igår hade jag och några fler lite tebjudning nere på Snibben innan jag, Jens och Ekkin drog hem till mig, åt mängder av popcorn och kurade under filten. Vi tittade också på typ mitten av "Pshyco",den var inte läskig. Det var såndär creapy musik hela tiden men ingenting hände.

Nej, dags att bege sig tror jag. Det kommer bli en lååååång dag. HEJ!:D 

2009-05-22
13:37:22

nattsuddar'n

Gårdagen spenderades mestadels med häni,mäki och määri,hihi(: det var mysigt. Men jag är väldigt trött idag, låg uppe och pratade till kl 4 innan jag till slut la igen ögonen. Men har man mycket och prata om så har man. Jag och häni hade en lång pratstund varvat med skämt och grillat kött på natten. Nu är jag för trött för att skriva nåt mer. Ikväll blir det snibben med mina fina vänner och vi ska bara mååå. hejs!


och just det: jag har blivit moster!
2009-05-18
18:34:00

spelning!

Jag och Samuel fick precis en spelning på hotell Knaus(har ingen aning om stavningen) och får ett x antal tusen kronor, om vi inte ville ha mer sa dom. haha, helt galet fint!;D

Men ekkinpekkin, du bara drar till staterna du.. :/
2009-05-18
13:36:16

mätt i magen.

nuså, lite lunch på det här varma och fina vädret. Jag gjorde lite kycklingsallad med mozzarella och vitlöksbröd till. Det har blivit min nya dygd, en bra sådan!
Dags att ta sig en runda nu, måste få komma ut och träna känner jag.
Ikväll blir det träning med småttingarna, sen en massa plugg och "Pretty Woman"
2009-05-18
09:06:49

Ledigt!

T.B ringde precis och nästan förbjöd mig att åka buss in till skolan. Vi har bara en lektion idag och sen slutar vi! SKÖNT! Så jag är hemma nu, tankar med vatten inför dagens springtur och kollar på Lword.
Festen för Jessica i lördags vart i alla fall mycket lyckad. Vi hade sjukt roligt och det ska göras om! Allting går så bra nu att jag börjar undra när bakslaget skall komma. Det är för bra för att vara sant liksom. Hehe;D

Nej, nu ska jag fortsätta följa dramat, är inne på s.5 nu. Igen!
2009-05-17
09:30:49

en gårdagens



Skor,dinsko, klänning Gina Tricot,armband Cubus, ring H&M, jeansjacka Lee, secondhand
2009-05-16
12:10:46

go persson!

Ikväll är det dags för fest i Jessicas ära, det kommer bli sjukt roligt! En drös med folk och en massa dans, kan det bli bättre? I dont think so! Vi  behöver alla lite skratt och dans efter gårdagen,eller vad säger ni?:)

ska försöka vara duktig och hinna med en dagens sen.
2009-05-15
16:01:45

update

dotter,syster,flickvän,barnbarn,vän.

Emmas begravning är nu färdig sen några timmar tillbaka. Och nåt vackrare avsked kan man nog inte få!
Låtarna som spelades, killen som sjöng och beskrivningarna utav henne som Emil i Lönneberga och Ronja Rövardotter, ja allt var väldigt vackert. Många ville ta avsked, runt 200st skulle jag tippa. Det visar vilken tjej som har gjort avtryck i våra hjärtan.

Och som prästen sa: " Jag tror Emma tröttnade att vara här redan efter dom första minuterna av den här begravning. Jag tror hon är här utanför och springer barfota i gräset och väntar tills ni ses igen"

Ha en skön kväll allihopa för det ska jag ha.

puss♥


2009-05-15
10:11:51

begravning

Idag säger vi farväl och ha det bra däruppe,ängeln E.



uppdaterar lite senare idag.
2009-05-14
19:23:44

rip

Imorgon är det då dags för begravning. Inget man ser fram emot, men jag antar att det är livets gilla gång?
Tur att man har sina vänner på plats, det känns tryggt.
2009-05-14
13:27:56

Där satt den!

MVG i engelskan(slutbetyget), härligt! Jag och Anna kammade hem storpotten minsann.
Nu sitter jag på skolan och väntar på att få sluta.. Eller sluta och sluta, tjejerna i klassen ska till kåken och fika.
Men jag har då ingen lust att traska ut i den här blåsten, det är kallt!

2009-05-13
17:51:56

En våg av dåligt samvete sköljer över mig
Nu
går
det
upp
för
mig.
2009-05-13
15:18:39

15:17

Jäklar vilken härlig dag det har varit! Solen har varit framme vilket gjorde att man bättrade lite på brännan och sen top en tripp på stan under namnet "agent 007". Det blev en McFlurry också, den satt bra i solskenet vill jag lova!
Nu ska jag snart ta och göra lite nytta tror jag. Städa rummet kanske? Jag längtar så till helgen, det ska bli sjukt roligt :D

Sen kanske jag har fått ett till jobb i sommar!!! En utlandstripp på det maybe?

so long

NAUPOI
it's the most tragic thing you've ever done and you blame me
2009-05-12
18:24:01

hejochhå solen

Idag var jag med M på Gula Villan och käkade, det var en liten besvikelse. Haha ostmackor räknar man ju typ som baguetter eller i alla fall tekakor med ost och massa sallad. Men icke! Haha, men vi fick oss lite vatten och bröd i alla fall.hehahae. Och hon åt även upp mina stripes igår på Bigboy, men då passar det bra att hon bjuder tillbaka nån annan gång;D
Sen kilade vi på en promenad och pratade lite,mest och framtidens mål med oss själv  tills vi mötte Marié och Sandra. Då sa jag och mäki  hej på dig leverpastej. Jag lockade med mig Sandra och Marie till Erikshjälpen sen där jag köpte en Lee jeansjacka för 137 kr. I princip oanvänd och det var från förra året. :) värsta fyndet! Sen råkade jag (ja,råkade. det var faktiskt inte meningen!) bryta mitt godisförbud, men jag åt bara två stycken så det var ju inte en katastrof men ändå så sköljde besvikelsen över mig.

Sen fick jag veta att en massa kramforsfolk kommer på lördag bla; Erik,nån Robin, Ulla,Emelie, och massa fler. Najs!:)

Nu ska jag ut på en springtur, beach 2009 here I come!

häni, missu
2009-05-11
18:45:47

Markus Krunegård

DENNA LÅT KOMMER BLI MIN SK. RADIOPLÅGA I SOMMAR!

2009-05-10
15:22:31

en typisk helg

En typisk helg då man absolut inte har nåt att göra då kommer man hit till mitt place och bara mår. Sånt sitter fint!





Helgen har mestadels bestått av plugg, grillning på Snibben med massa homies, sms,
och secondhand shopping. Nästa helg nalkas party!

2009-05-06
18:58:25

090605

Den här dagen har gått så snabbt! Jag käkade på donken och det var väldigt gott, handlat lite produkter till håret, pluggat och nu sitter jag här hos Ekkin och ska repa tills imorgon. Vi är lite taggade trorjag, eftersom vi ska få klä ut oss och ha flätor i håret! Jag gillar verkligen sånt + att till denna spelning så var jag tvungen att ta ledigt hela dagen förutom när vi ska göra nationella, härligt! Så, sovmorgon imorgon och lite glidande på stan med Ekkinpekkin kanske?

ha en skön kväll, för det ska jag ha med en capuccino och härlig musik till=D
2009-05-05
16:59:24

Äntligen på väg

Sitter här och är hungrig som en hel jäkla häst! Och är det konstigt? NEJ! Vi hade ett jobbigt (men ack så skojigt) gympapass idag, det gick hejdundrans fint!=D Efter det blev det lite bönor och korv, det satt sååå bra.
Idag fick jag också tillbaka mitt prov från kursen "människor i behov av stöd". Fick till ett VG där, kändes bra med tanke på att jag inte pluggat alls...

Lite onödigt vetande men till middag idag blev det tacos och syster är på besök. Sånt gillas! Och ikväll ska det bänkas framför tvn med lite gott och en massa plugg. Sen kl 9 är det desperate housewives, wie!
Ska inflika att det blir nog även en springtur, så duktig som jag känner mig idag.

Tjolahopp!

2009-05-03
10:25:26

BBQ all day long

Denna helg skulle jag mest beskriva som; Grilla!
I fredags befann hela gänget sig på Snibben, men eftersom det var så svinigt kallt så drog jag och Anna hem ganska tidigt
Igår/idag blev det grillz hos mig och sedan lite kubbturnering, flickorna vann och lyckan var total! Efter det blev det lite festifäääst och chirren åkte fram, mumma. Senare beslöt jag mig för att dygna vilket misslyckades totalt då jag somnade halv tre. Nej, jag är ingen nattmänniska helt enkelt.
Idag ska jag städa mitt rum (igen!) ut och ta mig en springtur samt plugga. Det behövs vill jag lova! Högen växer mer och mer. Ouh!

På återseende, och ja: jag lever! :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!