2009-06-30
07:58:20

Är man trött så..

Här sitter man och käkar lite fil och flingor, snorar och lyssnar på Erik Hassles nya låt, hurtful. Det är fint det!

Skönt, nu är det bara 1 vecka kvar med jobb innan lovet börjar för att sen i Augusti fortsätta jobba vidare. :) Men denna vecka kommer bli en utmaning, det kan jag ju lova!

Kan ju berätta vad jag gjort i helgen: I fredags var det tänkt att jag skulle ut med Hanna och Marika men jag kom hem med feber så det blev sängen och en godispåse hela kvällen. Sen på Lördagen fick jag sällskap av Ylva hos Marika. Hela kompaniet drog senare ner till hamnkrogen där vi stötte på en och annan prick. Det blev dans, och en massa mys helt enkelt. En rolig utekväll,ännu en gång!
2009-06-27
11:19:55

Honey, i'm home!

Nu är mitt första dygnspass gjort, fint vare även om det inte alls blev mycket sömn. Jag fick feber dagen efter också vilket inte var nåt att hurra för. Men shit, vad roligt jag hade under hela tiden, jag längtar faktiskt lite tills nästa pass!

Jag är hemma nu en snabbis, det är fotbollsdag här i Ramvik så jag har precis coachat småkillarna. Dom vann sin match med 4-0. :) Nu ska jag snart upp igen, det är strafftävling mellan skid,fotboll och handbollssektionen och därefter är det match för damlaget!
Senare kommer Ylva hit ut också, vi ska bada och mysa, sen blir det nog stan och öppna en flaska vin. Och imorgon drar vi till Sundsvall för att shoppa lite skulle jag tro.

Jag tänkte mest titta in och säga att jag lever, trots solsting,feber och tonvis med jobb. :)
Jag har ju inte riktigt tid eller lust att sitta här vid burken hela dagarna heller.

PUSS PÅ ER!
2009-06-23
08:17:27

.

dödstrött,yeah that's me.
hejhopp denna dag kommer gå slirigt!
2009-06-22
18:51:52

.-

En varm och tuff dag på jobbet. Men vi fick se tjusiga brandmän fara iväg på äventyr, hihi!
Jag ser ut som ett spöke i ansiktet, haha. Jag var på stan med Ylva idag där jag införskaffade lite ansiktsprodukter och adidastofflor, allt välbehövligt! Så nu sitter jag här med min ansiktsmask och ser helt urtjusig ut såklart.
Och nu börjar det klia på näsan, fan! Sånt händer alltid då man har sån här gegga på.

Åh, ikväll ska jag bara rå om mig själv. Smörja in mig i massa goda bodylotions, dricka smoothies och kolla på Lword!
Toppenkväll eller vad?=D Skippade träningen idag, hann helt enkelt inte med(orkade inte heller för den delen!).
Nej, nu ska detta sköljas bort, sen börjar myset.


Over and out♥
2009-06-21
22:26:47

HOLY COW!

Veckans happening; På väg ut till Lövvik i fredags dyker helt plötsligt en stor, svart och brunstig tjur upp på vägen, markera sitt revir månne? Jag skrek, Lina skrek och Henke skrattade. Andra sommaren i rad det händer, fast förra var det två kossor om jag inte minns fel? Då skrek jag också, den andra hälften skrek, vi körde vidare och sen blev det skrattskrattiskrattskratt! Kossor vill mig något, jag kanske har blivit en ko-talare? Shit, vilket happening det hade varit i såna fall.


Varsågoda!
MINA SERIÖSA ARBETSKAMRAT ANNA "THENG-ÄR-FLÄNG-OCH-GILLAR-POTATISGRATÄNG" SUNDIN.



Over and out orangutang
2009-06-20
12:21:25

OBSERVERA

PS. Jag har tappat rösten av allt sjungade igår. DS

2009-06-20
12:20:07

Slirigt värre!

Jag hade sjukt roligt och sjukt mysig midsommar i år! Fytusan, den förra året var ju inte mycket att hänga i julgranen även om även den var himla mysig och bra till ungefär, mitten?

Jag och Lina med familj tog vår picknickkorg och körde ut till Lövvik för att möta upp mamma, kenneth med familj. (blir ju en massa namnrabblande om jag ska säga alla) Vi slog oss ner i gräset och kollade på när folket dansade lyckligt kring midsommarstången med sina hemmagjorda kransar samtidigt som vi andra satt och smaskade i oss vårat fika.

Efter ett tag åkte vi alla hem till stugan och där väntade en buffé på oss, gott vill jag lova! Det var himla trevligt och vissa blev mer sliriga än andra!;)

Runt 8-tiden åkte jag&Co hem. Jag skulle nämligen till T.B på lite mer festligheter. Det var sjukt rolig kväll! En massa folk, dans, spel och chips. Jag tror inte att en midsommar kan bli bättre än årets! Jag tackar för danserna med mig själv, med andra, och att jag lyckades charma byxorna av vissa! Hehe.

Nu ska jag få i mig lite käk så jag kan dra och träna.
PUSS!
2009-06-18
18:18:12

180609

Som jag har jobbat på idag! Först hade jag min vanliga träning och efter det så har jag stått hela dagen framför spisen och bakat pajer samt muffins och en massa massa mat! Midsommar är ta mig tusan som lilla julafton. Nu ikväll ska jag göra kycklingsallad till mig och syster som ska ha lite picknick imorgon förmiddag. Jag har det jag gör ikväll med andra ord.
2009-06-17
21:04:29

En helt OK dag

Jag kom nyss hem från derby, Ramvik-Kramfors. Det slutade 0-1 men jag är såklart inte bitter!;D
Denna kväll har varit störtmysig. Vi har haft middag här hemma med grannarna, och nu är vi hemma från fotboll så  vi och gästerna proppa i oss en massa gott och bara må fint.
Gjorde även ett grymt fyspass idag, kändes riktigt bra! Somnar nog gott ikväll.

Puss:)
2009-06-16
18:21:14

bokningstime

Ja ni, nån tur med vädret har vi då inte haft. Jag köpte mig en ny fin bikini idag och det ska ju användas! Så solen, komsi komsi!

Idag har jag spenderat dagen med Ylva. Vi gick på H&M där jag då hittade min bikini. Efter det traskade vi vidare till Waynes för lite lunch. Vi lättade på våra hjärtan och bara mådde fint, kan man göra annat med den tjejen?
Sen tittade vi på lite second hand innan jag åkte hem. Jag ska snart dra på mig träningskläderna men jag håller på att titta på biljetter till min och sötnosas semester! Jag är inte så hightec på det här med att hitta saker på internet och boka osv, men gullet får hjälpa mig sen(: det är ju snart dags!

Vad ska ni göra på midsommar? Själv har jag ingen aning. Göra en krans, dansa runt och dricka lite vin kanske? Ingen dålig idé!

Nej, nu ska jag fortsätta titta på bokningen här innan jag drar ut på min vanliga cykelrunda. 1 mil i mestadels uppförsbacke känns lite motigt nu med tanke på att det blåser så mycket, men jag ska inte klaga. Det kunde ju ha varit värre. ;)
2009-06-15
10:48:41

150609

Dagens låt: Veronica Maggio - 17 år
Dagens frisyr: rufsitufs.
Dagens klädsel: mjukisbyxor och t-shirt.
Dagens händelse: sova, film, frulle.
Dagens planer: Stan och vara med ylva. Sen vet jag inte!
Dagens vill ha: utlandsresa och pengar.
Dagens saknad: SOL&VÄRME!
Dagens drog: Romantiska komedier.
Dagens finaste: den slutsatsen är inte dragen ännu.
Dagens måste: springtur
Dagens dricka: vatten och oboy
Dagens köp: inget än så länge;D
Dagens mat: macka och oboy.
Dagens kärlek: mhm, typ familj och vänner.
gens mående: ont i magen och extreeemt seg!
2009-06-13
11:16:56

Sommarlov 2009

Nu har jag sommarlov, underbart! När jag vaknade upp igår så kom jag på det:"Shit! Det är ju skolavslutning idag!" Jag fick värsta paniken, drog på mig en söt klänning jag hittade och drog iväg. Det blev avslutning i kyrkan och sedan blev det fika med BF-programmet i stadsparken.

Jag drog ner till Waynes efter det och tog en kaffe med Ylva. Det var mysigt och vi satt där ett väldigt bra tag. Efter det så kikade vi lite på stan och hittade såklart en massa fynd, så jag ska åka dit in på måndag igen och handla lite fina underkläder och klänningar. :) Mamma kom efter ett tag in till stan med Noel så vi åt lunch på Rutiga Duken och jag fick en liten examenspresent. Det var en bok av Marian Keyes, jag har hört att hon ska vara en bra författare så jag ska slå mig ner idag och läsa lite.

Jag drog hem vid 1 tiden, städade huset och tog en powernap innan mina gäster kom som bestod av Ina, Jens, Anna, Cissi och Linnea. Vi hade jätteroligt och grillade och laddade inför resan till stan vid nio. Då bussen kom så drog vi alla till Tove, Marika och alla dom andra och hade sjuuuukt skoj! Bästa skolavslutning nånsin,lätt! Vi sjöng, pratade en massa skit, blev spådda där en fråga kom upp: " Vilken person hatar du mest?" Exakt alla skriker samma namn och Victoria stirrar på oss. Haha vad roligt!;D Sedan kom Petrus, Henke och alla dom och det blev det fetröj, wiho.

Nej summan av kardemumman är som sagt bästa skolavslutning man kunde få!:)
Nu ska jag öppna min msn och kolla hur många killar det var som addade mig igår egentligen, jag kom ihåg tre stycken så jag lär väl ha full rulle hela dagen. Jag bjuder på lite bilder från veckan som gått, enjoy!













2009-06-10
20:10:55

Raindrops keep fallin'

Vilket pissväder! Vart har den svenska sommaridyllen tagit vägen? Inte är den här i alla fall. Hela klassen stod och huttrade i det dåliga vädret idag på vårkalaset. Det var mycket duktiga elever som uppträdde dock!:)
Jag drog hem vid halv 1 eftersom jag hade fått nog. Jag var dyngsur så genast när jag kom innanför dörren här hemma så drog jag på mig munktröja och mjukisbyxor, skönt!
Och idag stötte jag på två typer, som betedde sig så otroligt illa. Fyfan vilket kränkande beteende!  Åh, jag var så arg då jag kom hem. Inte nog med kränkande, läskigt också! Tänker inte gå in mer på detta här, men usch. Skakis som bara den. Nej nu byter vi ämne, jag blir bara förbannad då jag tänker på det!

Imorgon är det studentdags! Wiho, det är ju så många som man ska titta på. Man får nog ta på sig nåt fint eftersom det är ju trots allt en speciell dag för mina kära vänner. :)  Men regnet vill inte ge med sig, så klädkoden för imorgon blir nog varmt men tjusigt.

Även att Pistvakt har börjat gå på 1:an igen! Ville bara tipsa, antar att dom flesta föll för dom tre bröderna från Svartlien när dom gjorde succé på nittiotalet?

HAJDO
2009-06-08
10:27:17

080609

Nu är jag äntligen klar med alla datauppgifter, så extreeemt skönt. Jag, Anna och Marié tog oss friheten att gå och införskaffa lite jordgubbar och grädde till studentlunchen idag. Vi har fixat må ni tro!=D
jag skulle tro att vi slutar runt tolv idag så  efteråt blir det stan, nån fika skulle jag tro och kolla på då studenterna dansar röven av sig. Det är roooooligt! Jag har faktiskt bara kollat på danstävlingen en gång förut och det var 2007. Det var en grymt underbar dag, det säger jag bara! :) En sån jag minns i detalj.

Ska springa nu, vill ha mat! Ska jaga på fröken Danielsson också så hon blir klar.

Ha en fin dag, så ses vi på stan!
2009-06-07
20:21:46

070609

Jäklar,vilken helg! I fredags hade vi lite småmys i klassen med fika osv innan vi drog ner till sjöslaget och hejade fram treorna. Det gick inte så bra, men dom gjorde ett tappert försök i alla fall!
Sen drog jag hem och där väntade en massa plugg och telefonsamtal. Mhm, en smula desperat också om man ringer till mina kompisar i behov av att få prata med mig;p  Men vad kan jag säga? Jag är populär!
Igår blev det lite nationalsdagsfirande med pappa, Noel, Freja och Lina. Det var mysigt och jag var en stolt moster på vimmel nere i byn. Sen drog jag hem och förberedde mig för utgång, vilket blev väldigt lyckat! Träffade mycket fint folk och fick god mat av kära Ulf.

Ikväll är Håkan Hellström på tv. Tror jag ska festa till det med lite popcorn och mysa till det, det är ju Håkke förtusan!=D

2009-06-05
07:50:05

050609

Åh, vad skönt! Inatt har jag minsann sovit så det stått härliga till, det behövdes. Vi fick ännu mer arbete av lärarna igår så det blir nog till att sitta hela helgen och göra klart. Men det ska ju gå,eller hur?:)

Idag är det mest en slappdag på skolan. Nu på morgonen har vi SV en timme innan vi ska ha fika med Malin. Lite knytkalas innan helgen sådär. Sen ska nog dom flesta i klassen vandra ner till sjöslaget och heja fram våra kära 3:or.
Klart dom vinner,eller hur?

Sen blir det plugg somsagt, kanske åker till nån kompis och kollar på film imorgon men annars är det lugna puckar. Måste ju ladda inför lovets alla bravader så jag ska passa på att vila medans jag  kan;D

Nu kallar demonerna! Later

2009-06-04
08:21:40

Bruises

Här får ni en helt underbar låt att vakna upp till, som för mig är årets tivoli,utspark och livet!
Ha en underbar dag :)

2009-06-03
19:48:39

snart är det dags!

Åh, nu är det inte långt kvar! Snart är det sommarlov och jag har bara en inlämningsuppgift kvar, skönt. Då kan man bara glassa fram igenom nästa vecka, titta på studenterna och umgås med min finfina klass. :)
Igår var det vandring, och fytusan det var tufft vill jag lova! Det var jag, Kimpen, Jenny och Robert som körde iväg tills nästa grupp knappade in med Sandrutt, Anna, Bettan osvosv. Fint vare och vi gick såklart vilse, who knew? ME!
Då mitt ute i ingenmansland så hör vi hur nåt brummar inne i skogen. En kille på fyrhjuling kommer körandes, en jäävligt snygg kille! Han visade sig vara brandman och var ute och släckte skogsbrand. Vi tog oss i kragen och frågade om han kunde hjälpa oss vilket han gjorde! :D Senare drog han till med: " Ja, om ni har lust tjejer så kanske ni vill släcka lite skogsbrand?" Det där man säger om fnissiga skolflickor stämmer verkligen säger jag bara!

Idag så hade vi en liten aktivitetsdag med träningsskolan, det var så grymt roligt! Vi bjöd på oss själva som dom troll vi var och barnen tyckte det var superroligt! Jag och Jasmine fick två nya kompisar med som tyckte vi var "häftiga tjejer med blåbär i magen". Efter det drog vi till skolan och tittade på monumenttävlingen. BF:s är verklighetstrogen vill jag lova!

Nixpix, nu ska jag göra smoothie och gosa ner mig under täcket. Ha det fint mina sötnosar till läsare!♥



2009-06-01
21:49:05

hello there!

Long time no seen! Underbart väder det har varit på senaste tiden, helt sjukt. Jag har då legat och pressat må ni tro och lite färg har jag nog fått. :) Nu är det ju även sluttampen på skolan, så det gäller att göra klart alla jäkla uppgifter man har, och som grädden på moset så har jag ju varit sjuksjuksjuk så jag har lite extra att ta igen.

I helgen var det tivoli! Hela kvällen var underbar. Hade en liten picknick med mitt lilla gäng i "central park". Ojoj, vilket place. Vi satt där och kollade på ES06 utspark samtidigt som jag gal på hur lycklig jag är;D Är det inte härligt såsäg?
Resten av kvällen är en lång och skitrolig historia, men låt mig säga såhär; jag och Jens såg solen gå upp i Härnösand på en parkbänk vid tidningshuset, med en USA-flagga-filt om oss medans jag sjöng ES06:s sång: " Visa f*ttan får du glass får du glass!"

Nu sitter jag här, mätt i magen och har precis kommit hem från Lina. Har gosat med min lille bebisFreja, hon är så grymt söt så hälften vore nog!

Nu ska jag sova för imorgon är det vandring.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!